Astrid Grafin von Hardenberg Uwiodła mnie swoim zapachem
a Ty Mufeczko wszystko robisz żeby nas uwiodła swoim pięknym kwiatem.....

Zdjęcia pierwsza klasa

Astrid Grafin von Hardenberg Uwiodła mnie swoim zapachem

Szkoda, że nie odezwałaś się na wiosnę, gdy wysyłałam sadzonki, też bym Ci przesłała. A może bywasz w stolicy ? Chętnie Ci wykopię nawet teraz, tylko kłopot z wysyłka, bo zostały same duże kępy...
 Szkoda, że nie odezwałaś się na wiosnę, gdy wysyłałam sadzonki, też bym Ci przesłała. A może bywasz w stolicy ? Chętnie Ci wykopię nawet teraz, tylko kłopot z wysyłka, bo zostały same duże kępy... To wspaniała wiadomość i dodatkowy atut tej róży. Mamy w W-wie 2 krzaczki.
 To wspaniała wiadomość i dodatkowy atut tej róży. Mamy w W-wie 2 krzaczki. Ja kupiłam ją w zeszłym roku zupełnie przypadkowo. Gdy powąchałam, sprawa była już przesądzona
  Ja kupiłam ją w zeszłym roku zupełnie przypadkowo. Gdy powąchałam, sprawa była już przesądzona  

Tak,teraz twoje to już wielkie roślinki,,,pomyslimy jeszcze jak to zrobić
 Tak,teraz twoje to już wielkie roślinki,,,pomyslimy jeszcze jak to zrobić 

Nie wiadomo, w co oczy wetknąć
 Nie wiadomo, w co oczy wetknąć  RU w końcu dziś nie podwiązałam, za to pokroiłam do mrożenia koper od sąsiadki. Róże jednak bardziej cieszą teraz-koper zimą
 RU w końcu dziś nie podwiązałam, za to pokroiłam do mrożenia koper od sąsiadki. Róże jednak bardziej cieszą teraz-koper zimą 

To zwiewne i bardzo sympatyczne kwiatuszki jednorocznej gipsówki. Miłe, prawda ?
   To zwiewne i bardzo sympatyczne kwiatuszki jednorocznej gipsówki. Miłe, prawda ?

, w ten piękny lipcowy dzień.
 , w ten piękny lipcowy dzień. , wielka buźka za nie. Jadłabym je łychami...
 , wielka buźka za nie. Jadłabym je łychami... .
.