Na końcu tęczy cz.2
- semper
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na końcu tęczy cz.2
EwciuZaglądam do Ciebie, bo jestem ciekaw jak Mariusz wywiązał się z dostawy.

- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewunia  -ale masz gąszcz tych roślinek
 -ale masz gąszcz tych roślinek 

Jaki gąszcz   a w tym gąszczu wypatrzyłam sporo liliji , będzie  spektakl pokazowy , ja już ścieżkę wydeptuję w oczekiwaniu na kwitnienia
  a w tym gąszczu wypatrzyłam sporo liliji , będzie  spektakl pokazowy , ja już ścieżkę wydeptuję w oczekiwaniu na kwitnienia  

a w tym gąszczu wypatrzyłam sporo liliji , będzie  spektakl pokazowy , ja już ścieżkę wydeptuję w oczekiwaniu na kwitnienia
- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Ewuniu   czy zakupy od Mariusza już masz?
 czy zakupy od Mariusza już masz?

czy zakupy od Mariusza już masz?
 czy zakupy od Mariusza już masz?- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Ewuniu    
   Odezwij się - czekamy na zdjęcia z twojego pięknego ogrodu

- bina12
- 1000p 
- Od: 17 mar 2011, o 13:15
 No jestem a teraz opowiem Wam dlaczego znów mnie trochę nie było - otóż 7. 06  nadejszła wielka chmura  ,błysnęło , walnęło a potem to już nie miałam ani telefonu stacjonarnego , komputera no i internetu - na początku myślałam ,że tylko spaliło Liveboxa ale okazało się ,że poszła też karta sieciowa w kompie - dziwne bo wszystko było powyłączane z gniazdek ale było niestety nie wyłączone z gniazdka telekomunikacji no i tak to narobiło się kłopotu- W ogródku już trochę za dużo wilgoci , komary tną na potęgę , ulewne deszcze połamały mi najwyższe Ostróżki , miały 2 m
 No jestem a teraz opowiem Wam dlaczego znów mnie trochę nie było - otóż 7. 06  nadejszła wielka chmura  ,błysnęło , walnęło a potem to już nie miałam ani telefonu stacjonarnego , komputera no i internetu - na początku myślałam ,że tylko spaliło Liveboxa ale okazało się ,że poszła też karta sieciowa w kompie - dziwne bo wszystko było powyłączane z gniazdek ale było niestety nie wyłączone z gniazdka telekomunikacji no i tak to narobiło się kłopotu- W ogródku już trochę za dużo wilgoci , komary tną na potęgę , ulewne deszcze połamały mi najwyższe Ostróżki , miały 2 m  - tyle roślin już przekwitło a ja nie mogłam Wam pokazać
 - tyle roślin już przekwitło a ja nie mogłam Wam pokazać  ale zdjęcia robiłam skrupulatnie i teraz będę już wklejać to co umknęło. Ale dziś pokażę Wam stan obecny , mojej dzungli , ostatnio sama aż się boję wchodzić w niektóre zakamarki
  ale zdjęcia robiłam skrupulatnie i teraz będę już wklejać to co umknęło. Ale dziś pokażę Wam stan obecny , mojej dzungli , ostatnio sama aż się boję wchodzić w niektóre zakamarki  

Nowy skalniak w trakcie budowy

- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2

Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Ewciu dobrze że już jesteś  

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Ewa, a nie dawniej jak wczoraj rozglądałam się za Twoim wątkiem. 
Ale masz busz, ale jaki miły dla oka . Oj komarów to tu musisz mieć dużo, skoro u mnie w skoszonej trawie nawet siedzą.
 . Oj komarów to tu musisz mieć dużo, skoro u mnie w skoszonej trawie nawet siedzą.

Ale masz busz, ale jaki miły dla oka
 . Oj komarów to tu musisz mieć dużo, skoro u mnie w skoszonej trawie nawet siedzą.
 . Oj komarów to tu musisz mieć dużo, skoro u mnie w skoszonej trawie nawet siedzą.- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Ewuniu  dobrze że już jesteś...oj to przykra sprawa była z kompem ...wiem co to znaczy mnie też kiedyś burza narobiła kłopotu i wydania forsy...
  dobrze że już jesteś...oj to przykra sprawa była z kompem ...wiem co to znaczy mnie też kiedyś burza narobiła kłopotu i wydania forsy...  

ale jak zwykle masz urokliwy ogródek taki swojski jak ja bardzo lubię...posiałam żeniszek do ziemi
jak Ty ale wychodzi malutki rany chyba już w tym roku nic nie będzie...ostróżki malutkie nie wiem czy coś źle nie zrobiłam...

dobrze że już jesteś...oj to przykra sprawa była z kompem ...wiem co to znaczy mnie też kiedyś burza narobiła kłopotu i wydania forsy...
 ale jak zwykle masz urokliwy ogródek taki swojski jak ja bardzo lubię...posiałam żeniszek do ziemi
jak Ty ale wychodzi malutki rany chyba już w tym roku nic nie będzie...ostróżki malutkie nie wiem czy coś źle nie zrobiłam...
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewciu dobrze, że już wszystko wróciło do normy, a w ogrodzie wszystko pięknie rośnie. Busz pewnie po deszczach jeszcze większy. Szkoda ostróżek a widzę, że były ogromne! Skalniak nowy już jest?

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewo,ale masz tam bujnie,kolowo i jakie duże kępy pysznogłowki,liliowca,ostrózek  ślicznie 

- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
busz jest ale to nie zielsko a kwiaty i to mi sie podoba rozne kolory jest co oglądać ,ja 3 razy dziennie ogladam swoje rosliny a czym mam ich wiecej to przyjemniej chodzic po ogrodzie
zapraszam do siebie

zapraszam do siebie
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Ewuniu  ale śliczna ta Twoja dżungla   

Wszystko mamy takie wyrośnięte przez te deszcze szkoda tylko ze mas nawiedzają takie nawałnice , nie dość że w ogródku szkody to jeszcze z kompem
 szkoda tylko ze mas nawiedzają takie nawałnice , nie dość że w ogródku szkody to jeszcze z kompem   

Ale dobrze że już jesteś

Wszystko mamy takie wyrośnięte przez te deszcze
 szkoda tylko ze mas nawiedzają takie nawałnice , nie dość że w ogródku szkody to jeszcze z kompem
 Ale dobrze że już jesteś