Dziekuje
Moja mała kolekcja
Re: Moja mała kolekcja
Ah ah... i zapomnialam sie pochwalic, ze TZ mnie zabiera na jakas hale gdzie maja pelno storczykow... ah ah...znalazl ja w internecie i jest od nad okolo 30 min drogi...ah ah ah i pochwalil moj pomysl ze stojakiem w pokoju na poddaszu. jedynym warunkiem bylo tylko to ( przaypominam, ze dzis wtorek) mam sie powstrzmac od kupna jakiegokolwiek kwiatka do piatku, az pojedziemy na ta hale
alez ja go KOCHAM
No musialam sie pochwalic bo pokazal mi zdjecia w telefonie ile tam storczykow jest i malo z wrazenia nie padlam
Dziekuje
Co do niespodzianki to bardzo duzo odgalezien jej rosnie. Zdjecie jest mocno nie wyrazne, ale na dole tez odbija jeden odgaleznik
Czyli jest ich razem 5 +glowny pedzik
dlatego mysle, ze to bedzie rozowy albo bialy bo za ladnie cos mi rosnie

Dziekuje
Mam nadzieje ze obie sie pomylimy i bedzie piekny i niepowtarzalny bardzo rzadki kolorek 
- marta325
- 1000p

- Od: 15 lip 2012, o 14:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lolivette, a gdzie sa te hale? Moze i ja sie wybiore?
Widzisz nie pamietam
jak tz wróci do domu to sie go zapytam :p tam są jakieś wystawy czy coś i dla,normalnych ludziow jak my otwarte jest w piątek i sobotę czy jakoś tak.
Jak pięknie Ci poodbijał z oczekLolivette pisze:Niespodzianek ;) jeden z czterech pierwszych niespodziankowych i zaraz jeden z 2 ktory jeszcze nie zakwitl![]()
Bardzo ciekawa jestem jakie ma kwiaty
Pieknie!
Na pewno sie przekonasz jakie ma kwiaty ,bo on bardzo dobrze wyglada i nie ma prawa "zejsc" 
Wstyd sie przyznac, ale kiedys nawet kaktusy mi poumieraly...
Ze mna wszystko mozliwe 
Witaj Lolivette
Dopiero kilka stron, a już mi się wątek podoba (sporo żółtków), no a ta niespodzianka z pierwszej strony...
PS. Ktoś musiał nieźle nabroić, bo ten przeprosinowy też ładniusi
Dopiero kilka stron, a już mi się wątek podoba (sporo żółtków), no a ta niespodzianka z pierwszej strony...
PS. Ktoś musiał nieźle nabroić, bo ten przeprosinowy też ładniusi
Witaj i rozgosc sie
dziękuje za miłe slowa 
Ja już się witałam
a tą niespodziankę z 1 strony nawet sobie skopiowałam na komputer tak mnie urzekła!! 
Nie wytrzymalam do piatku i kupilam znow...
niespodzianki i jednego na ktorego polowalam 
- marta325
- 1000p

- Od: 15 lip 2012, o 14:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to chwal sie
i wstaw zdjęcia