Marzenko dziękuje

tak, to ostróżka, a dalia prawdopodobnie jest karłowata, ponieważ ma małe kwiaty i jest niższa niż inne, a mam jeszcze mniejszą
Krystianie dzięki

u mnie kwitną już 3 odmiany, reszta jeszcze w pąkach
maxmar123 dzięki

niestety nie wiem co to za odmiana. Kupiłem ją 2 lata temu w Kielcach na targach rolniczych i tak teraz pięknie się zaczęła prezentować
Alinko miło cię widzieć na FO

malinotruskawka już jest odstawiona dla Ciebie jak będziemy w Wojsławicach w lipcu, to wpakuję do torby i przywiozę Tobie sadzonkę malinotruskawki

jak na razie nie zrobiłem zdjęcia opuncją, ale jutro postaram się dodać (moje jedyne źródło zdjęć totalnie padło i się ładuje). Postanowiłem zrobić tak taki oryginalny mini skalniaczek z opuncjami i dokupię sobie z 2 rojniki i zobaczymy co z tego będzie

jak byłem, to widać już było pąki, więc musisz się jeszcze uzbroić w cierpliwość i poczekać te z pół miesiąca

tak, wszystko się pięknie przyjęło

zdrowiej szybciej
P.S teraz odkąd się dowiedziałem, że są kaktusy przystosowane do naszych temperatur to już kupiłem w tym czasie nowego kaktusa
Dorotko kwitnie i to bardzo pięknie. Nawet nie przymarzł, jak niektórzy pisali
Aniu już się dowiedziałem dziękuję

to ostróżka
Dziękuję

mi też się ona bardzo podoba ma kilka kwiatów, a przyciąga nawet z innych krańców ogrodu
Krysiu bardzo się cieszę z wakacji, ponieważ będę miał cały miesiąc na pielęgnacje ogrodu przez cały dzień, a nie tylko wieczorami i w weekend

nawet już planuję spotkanie z niektórymi osobami z moich okolic, bo jak na razie to ja nikogo nie znałem, a już znam 2 osoby z moich okolic z forum
Dziękuję ta nazwa mi wystarczy, ponieważ niektórzy pytają się co to jest, a ja nie umiem odpowiedzieć na to pytanie
Całe szczęście, że niedługo się to wszystko zakończy i będzie spokój z alergią. Sterydów ani żadnych innych lekow na alergię nie biorę, bo mam za słabą