Witajcie dziewczęta, w ten troszkę pochmurny dzionek, ale po fali upałów lubię takie

Rano burza nas nawiedziła, ale nie taka znów straszna, wczoraj udało mi się wyrwać troszkę chwastów i wysypać korę, miałam farta
Kasiu ciesze się, że do mnie zajrzałaś

Ach, jak ja bym chciała wymienić glebę od początku do końca w moim ogrodzie , niektórym roślinom byłoby znacznie lżej.... Po deszczach powojniki się rozszalały, ale u ciebie pewnie też, więc koniecznie je obfoć

Przyjdę podziwiać , bo to moje ulubione rośliny. Viola i Polish Spirit to niezawodne okazy!Do miłego!
Iwona Violę posadziłam na jesieni i nie zawiodłam się przecudna ilość kwiatów! I ciągle mi mało

innych odmian....Burza nad ranem, ale spałam jak kamień więc nie wiele mam do powiedzenia heheh. M. chodził i okna zamykał i koty wpuścił do domu z tarasu
Aniu Dziękuję

Po pierwszych deszczach zarosło nieźle, jeden zakątek mam do poprawki, bo strasznie rozrosła mi się tawlina jarzębolistna i zakryła hosty...

, muszę ruszyć z pomocą

Też miałam wiciokrzewy, ale niestety musiałam sobie odpuścić, bo tylko kłopot był z nimi, ciągle chorowały, nie dla nich ta gleba... Wyglądały paskudnie...
Przy tej pergoli mam dwa powojniki, Kiri Te Kanawa - ciemniejszy i Chalcedony jaśniutki.
Pozdrawiam