Moje guano to guano do roślin kwitnących
Dusia, ja Ci powiem szczerze, że ja jestem bardzo wrażliwa na zapachy, generalnie to je najlepiej zapamiętuję, ale z mojego guano i nie poczułam żadnej brzydkiej woni

Dziękujęajania pisze:Śliczny jest Pati. Czasami warto się najeździć, żeby upolować cudeńko
. Niech zdrowo rośnie i cieszy kwitnieniami
.
4 sztuki w Castoramie a ja w całym Poznaniu nie mogłam znaleźć jednejkatkaaa pisze:Callanthewidzę że jest dokładnie taki sam jak mój
(jeśli ktoś jest z okolic Łodzi to wczoraj widziałam 4 sztuki w Casto na JP
)
Dziękuję AniuDufin pisze:Piękny! Dokładnie taki widnieje na mojej liście chciejstw jako pierwszywidziałam go raz na allegrooo i później już wcale
Cudwony jest Pati
Wierzcie mi lub nie, ale stał w tym samym miejscu, w którym go odłożyłam. Na samym środku palety pomiędzy innymi storczykami, tak żeby nie było go widać. I nawet nie wiecie jakie było moje zdziwienie gdy wsadziłam głowę pomiędzy te kwiaty i ujrzałam tegoDusiaaa pisze:pieknyale że w realu takie cuda...chyba się dzisiaj przejdę może coś rzucili
cudowny jest

Pati mi się wydaje, ze to nie jest Phal. Magical a chyba takiego mamCallanthe pisze: Dziękuję Aniu, ale przecież masz takiego samego, prawda?
![]()