Dziś spędziłam cały dzień na skarpie,ziemia po deszczu fajnie się rozsypuje,chwastki dobrze się wybierało,przywiązałam pomidory do palików,które kupiłam w ostatniej chwili,bo już skończyły mi się a w sklepach trudno kupić paliki do pomidorów,podlałam gnojóweczką ze skrzypu i jak zwykle powalczyłam z trawą,bo dopóki nie przekopię wszystkiego to trawa niestety rośnie Ale powoli idzie do przodu
MIECIAK.....ładne masz widoczki zza skarpy.......a Stefanie Baronie rzeczywiście urocza.....muszę sobie wpisać na listę chciejstw do swojego ogrodu........ile czasu już masz ją u siebie...
Mieciu ,śliczną masz działeczkę ,i kwiaty przecudne .Bardzo mi się u Ciebie podoba .Róże piękne ,też mam Baronin ,ale jeszcze młódka .To przepiękna róża ,przesyłam Ci pozdrowienia
MIECIU........na pewno znajdzie miejsce w moim ogrodzie Baronin...ja myślałam że ona przynajmniej dwulatka u Ciebie....pięknie się rozrosła czy Ty tak pięknie zdjęcia jej robisz
Witaj Mieciu jestem pełna podziwu masz niesamowicie dużo wigoru i sił do obrabiania 2 ogrodów ...obydwa cudowne.......kolekcje róż i hosteczek niesamowite
Zapisuję się i ja bo, będę podglądać to Twoje urocze hostowisko na skarpie, a może coś podejrzę bo i ja mam taką właśnie niewykorzystaną skarpę a u Ciebie wygląda to naprawdę super.
Korzystam z pięknej pogody i robię co się da,aby na wiosnę tarasy były już kwitnące i kolorowe,zostały mi jeszcze 2 tarasy do przekopania,no i główna alejka Z tarasów jestem zadowolona,ziemia trzyma się solidnie i rośliny pięknie rosną,jedynie jeśli jest susza trzeba częściej podlewać,bo woda ucieka w dół.
Trochę aktualnych widoczków
WITAJ MIECIU piękne tarasy, fakt musisz podlewać częściej, w czasie suszy, ale ma to swoje uroki, co tak pięknie kwitnie na różowo, klonik wsadzony, teraz wiosną będzie efekt pozdrawiam Basia
-- 2 paź 2013, o 19:35 --
czy ten welon, ciągnie babie lato, pięknie to ujęłaś
-- 2 paź 2013, o 19:36 --
czy ten welon, ciągnie babie lato, pięknie to ujęłaś
-- 2 paź 2013, o 19:36 --
WITAJ MIECIU piękne tarasy, fakt musisz podlewać częściej, w czasie suszy, ale ma to swoje uroki, co tak pięknie kwitnie na różowo, klonik wsadzony, teraz wiosną będzie efekt pozdrawiam Basia
Basiu,ten welon to dym z ogniska cały dzień paliłam,bo miałam nazbieranych pełno suchych chaszczy ogrodowych i wyschniętej trawy,pogoda była śliczna ale tak się napracowałam,że dziś musiałam odpocząć