Iwonko meble boskie dobry zakup a wygodne są?
Po pozycji widać że jak najbardziej....a ja się zastanawiałam jaki pedicure sobie strzelić dzięki Tobie już wiem co w modzie
Meble o jakich marzyłam i marzę! Z braku miejsca mieć takich nie będę, ale w myślach się rozsiadam wygodnie Za to zyskałam ostatnio hamak - muszę się tym zadowolić, choć gości na nim nie przyjmę
Ja na moich synów (20 i 16) mówię "maleństwa" i tak już chyba pozostanie. Obiecałam, że przestanę tak ich nazywać, jak się wyprowadzą.
Spodnie Ci się podarły! Ty nie wyrywasz sobie rękawów, ale nogawki! Girki eleganckie, zadbane
Iwonko meble super!!!! pazurki też!!! i ogólnie to masz piękny domek i ogród Gratuluję
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false; Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Iwona zauważyłam, że po zeszłorocznych groźbach pod adresem wiciokrzewu, zabrał się całkiem, całkiem za siebie! Nigdy nie wiadomo, co roślinom w danym roku strzeli do głowy. Właśnie moja pysznogłówka , która była absolutnie niska i rosła przed dzwonkami dostała szajby i całkiem zdusiła dzwonek Ech, nawet nie chce mi się wykopywać.... Mebelki masz urocze , ładnie wpisują się w klimat
Witam czwartkowo Aga dla mnie modne jest to w czym się dobrze czuję, a czerwony lakier to klasyk. Na stopach uznaję tylko dwa kolory - czerwień i "french". A obrączka to mój talizman, ja nawet jej nie zauważam, dopiero Ania uświadomiła mi, że cos tam widac Miłka hamak też bym chciała Lubię się bujać w cieniu na hamaczku. Dzieciaki juz dorosłe, ale tak jak mówisz - dla nas zawsze pozostaną dzieciakami. Spodnie mi sie podarły ups! nie zauważyłam Grażynko bardzo ci dziękuję i zapraszam! Reniu mam nadzieję, że ci wygodnie dziękuję! Kasiu akurat z tym wiciokrzewem nie było problemu, piszesz o serotinie, który faktycznie o mało nie znalazł się na śmietniku. Ale rzeczywiście zabrał się za siebie i jest ok. Przesadź może tego dzwonka, szkoda go.
Iwonko mebelki pierwsza klasa, wyglądają na baaardzo wygodne. Nawet Werka się koło nich zakręciła, pewnie miała ochotę poleżeć
Skorzystała ?
Z techno rattanu na bank będziesz zadowolona
Meble są idealne! po prostu brak mi słów. Zazdraszczam niemożebnie krótko mówiąc
Altana juz skończona?
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda. Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV Tak, lubię koty ;)
Leje - źle, gorąco - źle, czy tak naprawdę pogoda jest w stanie nam dogodzić?? Madziu Wera nawet nie próbuje włazić na kanapy czy fotele. Jakoś tak od początku było, że nie pozwalaliśmy na to, więc i tym razem nie. A przy okazji - podgryzła mi krzesło w przedpokoju. Chyba z nudów, bo została sama. Madziu altana jeszcze nie skończona, już nie wiele brakuje, no ale jeszcze Jest sporo detali, które wymagają dokładności (np. bawole oko - na zdjęciach widać ile to roboty).
zakończenia belek i zastrzały (te półokrągłe elementy w rogach) zostały wymyślone i wyrysowane przez mnie)
a poza tym:
lobelia "własnej roboty"
Trzeba jakoś przetrwać ten dzisiejszy duszny dzień, chyba dopiero wieczorem cos podziałam na rabatkach. Do tego wszystkiego chyba kret próbuje sie zadomowić na trawniku a z drugiej strony domu nornica
Iwonko już widać, że altanka będzie rewelacyjna.... jestem pod wrażeniem.....mebelki też cudne..... Kupując swoje na taras miałam w wielki dylemat, czy kupić właśnie podobne, czy drewniane krzesła i stół......długo nie mogłam się zdecydować. Przeważył jednak stół z krzesłami, bo często jadamy posiłki na tarasie .... ale te nadal bardzo mi się podobają
Roślinne kompozycje jak zawsze prześliczne.....cudna lawenda wyrastająca z pniaczorów.....i różyczka w glinianych garnczkach....bajka....
Iwonko zawsze jak u Ciebie jestem to wychodzę szczerze zachwycona