Ogródek Robaczka cz. 9
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 9
Wpisuje się w nowym watku chociaż widzę, że już jestem daleko w tyle
zachwytów nad różami ciąg dalszy 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I ja się wpisuję.
Mam tylko nadzieję, że w sierpniu będzie drugi rzut kwitnienia i zobaczę to na własne oczy
Mam tylko nadzieję, że w sierpniu będzie drugi rzut kwitnienia i zobaczę to na własne oczy
- lemka77

- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Ale cudnie i jak już wiele roślin u Ciebie kwitnie. U mnie jarzmianki i dzwonki dopiero w pąkach.
Róże masz wspaniałe.
Róże masz wspaniałe.
Pozdrawiam Ida
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu masz piękny,bajkowy ogród
Różyczki cuudne
Wszystkie chciałoby sie mieć i u siebie
Shakespeare czarująca

Różyczki cuudne
Shakespeare czarująca
-
Soczewka
- 1000p

- Od: 9 mar 2010, o 10:35
Kasiu przepiękną różankę stworzyłaś. Z wielką przyjemnością i zainteresowaniem będę śledziła kwitnienie Twoich róż.
Czas i wysiłek jaki włożyłaś w tworzenie tego kolorowego raju teraz procentuje. Naprawdę super

Czas i wysiłek jaki włożyłaś w tworzenie tego kolorowego raju teraz procentuje. Naprawdę super
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aniu/Sweety, dziękuję! Cieszy mnie bardzo pozytywny odzew bo te rabaty funkcjonowały w teorii w mojej głowie całą zimę, a teraz wreszcie widać efekty
Annes, bardzo mi miło czytać takie sympatyczne komplementy, dziękuję! Do widoków z katalogów jeszcze daleka droga, ale roslinki rosną i mają się dobrze, a to najważniejsze
Jarzmianek mam kilka odmian, klasyczna, Alba, Lars i Prinadonna, polecam serdecznie, urocze roślinki
Iwonko, jesteś zawsze miłe widzianym gościem, dziękuję za odwiedziny i serdeczności! Pozdrawiam
Marzenko, witaj! Zima była wyjątkowo łaskawa i rózyczki rosną w najlepsze! To w większości pierwszy lub drugi sezon dla nich, ale zamierzony efekt już widać
Ilonko, fajnie, ze jesteś
Decoupage to domena mojej mamy, ja nie potrafię takich rzeczy wykonać, ale mam pomysły na inne projekty
Z różami wpadłaś na całego i dobrze, będziemy podziwiać Twoje królewny
Ewa, dzięki, że jesteś ze mną rownież w tej odsłonie, mimo moich zaleglosci u Ciebie...
pozdrawiam
Martuś, stanęła mi 70-tka więc nie było rady, trzeba otwierać
Olunia, Twoja rózanka już nabiera ciałka, ani się obejrzysz, a będzie ściana kwiatów! Odnośnie nasadzeń, u mnie tez wariują...roze w pierwszym rzędzie mają "baty" dłuższe niż te z tyłu
Majka, taka opinia od Ciebie niesamowicie uskrzydla, dziękuję! Ucz się od Ciebie
Isiu, witam i zapraszam
Margo, ja też mam nadzieję, ze nie zaczną marudzić i chorować w sierpniu ;-) czekam na Was
Ida, witaj! Bardzo mi miło gościć Ciebie w nowej odsłonie! Jarzmianki tegoroczne, ale ładnie rosną i kwitną od miesiąca. Masz z nimi doświadczenie? Trzeba je ścinać? Powtarzają kwitnienie? Pozdrawiam serdecznie!
Aniu, Shakespeare to wyjątkowa róża - intensywna, purpurowa barwa i rozetkowe, misternie utkane kwiaty
Monika, bardzo mi miło, że zajrzałaś
Dziękuję za przemiłe słowa i zapraszam 
Annes, bardzo mi miło czytać takie sympatyczne komplementy, dziękuję! Do widoków z katalogów jeszcze daleka droga, ale roslinki rosną i mają się dobrze, a to najważniejsze
Jarzmianek mam kilka odmian, klasyczna, Alba, Lars i Prinadonna, polecam serdecznie, urocze roślinki
Iwonko, jesteś zawsze miłe widzianym gościem, dziękuję za odwiedziny i serdeczności! Pozdrawiam
Marzenko, witaj! Zima była wyjątkowo łaskawa i rózyczki rosną w najlepsze! To w większości pierwszy lub drugi sezon dla nich, ale zamierzony efekt już widać
Ilonko, fajnie, ze jesteś
Z różami wpadłaś na całego i dobrze, będziemy podziwiać Twoje królewny
Ewa, dzięki, że jesteś ze mną rownież w tej odsłonie, mimo moich zaleglosci u Ciebie...
Martuś, stanęła mi 70-tka więc nie było rady, trzeba otwierać
Olunia, Twoja rózanka już nabiera ciałka, ani się obejrzysz, a będzie ściana kwiatów! Odnośnie nasadzeń, u mnie tez wariują...roze w pierwszym rzędzie mają "baty" dłuższe niż te z tyłu
Majka, taka opinia od Ciebie niesamowicie uskrzydla, dziękuję! Ucz się od Ciebie
Isiu, witam i zapraszam
Margo, ja też mam nadzieję, ze nie zaczną marudzić i chorować w sierpniu ;-) czekam na Was
Ida, witaj! Bardzo mi miło gościć Ciebie w nowej odsłonie! Jarzmianki tegoroczne, ale ładnie rosną i kwitną od miesiąca. Masz z nimi doświadczenie? Trzeba je ścinać? Powtarzają kwitnienie? Pozdrawiam serdecznie!
Aniu, Shakespeare to wyjątkowa róża - intensywna, purpurowa barwa i rozetkowe, misternie utkane kwiaty
Monika, bardzo mi miło, że zajrzałaś
- jola1010

- Od: 4 cze 2007, o 18:39
ups...
chyba się troszeczkę spóźniłam na otwarcie wątku...ale lepiej późno niż wcale...już jestem , by podziwiać ten cudny , artystyczny ogród ...
Uwielbiam obrazki z Twojego ogródka
Pozdrawiam Jola.
Pozdrawiam Jola.
-
pipimax
- 0p - Nowonarodzony

- Od: 3 maja 2011, o 19:21
Kasiu,melduję się i dzisiaj - obchód wieczorny zrobiony a prawda jest taka,że nie zasnęłabym gdybym nie wpadła do Twojego ogródka; padam z zachwytu
a na imię mi Iwona .Pozdrawiam cieplutko.Do jutra 
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
No i ja się zdziwiłam że Ciebie brak a Ty pędzisz i cudeńka pokazujesz 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Kasiu ... "Robaczku Świętojański"...kurcze nie mam żadnych powiadomień ...to trwa od dłuższego czasu ....
...ale trafiłam na Ciebie u Słodkiej Ani
A tu nowy rozdział z życia ogrodu ...wejście iście w wielkim stylu ...co wdepnę ...to wzdycham ...
Szukałam takiej pięknej tablicy Witamy w ogrodzie ...nigdzie takowych nie ma ...a u Ciebie zaproszenie do odwiedzenia różanki - Ogrodu Różanego ...super
.
U Ciebie też bezdeszczowo ? Zapasy wody powoli się kurczą ...podbieram z oczka
.
Pozdrawiam bardzo serdecznie

A tu nowy rozdział z życia ogrodu ...wejście iście w wielkim stylu ...co wdepnę ...to wzdycham ...
Szukałam takiej pięknej tablicy Witamy w ogrodzie ...nigdzie takowych nie ma ...a u Ciebie zaproszenie do odwiedzenia różanki - Ogrodu Różanego ...super
U Ciebie też bezdeszczowo ? Zapasy wody powoli się kurczą ...podbieram z oczka
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Nie może i mnie zabraknąć w jednym z moich "najulubieńszych" forumowych ogrodów
Zdradź, jak spisuje się karmnik ościsty pomiędzy kamieniami - czy zdarza Ci się po nim chodzić i jak on to znosi? Róż chwalić dziś nie będę, bo im więcej się nad nimi u innych rozwodzę, tym bardziej sama wpadam w ich sidła 
Kasiu, cudownie u Ciebie
Wpisuję się do nowej części, żeby nie zgubić, bo ostatnio nie wyrabiam z czasem i jestem na forum z doskoku
Dzięki Bogu już prawie 2 w nocy i nawet zdążyłam zerknąć ( bez wpisywania się
) do kilku wątków
To chyba najpiękniejszy czas, gdy kwitną róże i wszystkie ozdobniki wokół nich... Rewelacyjnie to wygląda u Ciebie!
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Róże kwitną na potęgę, co dzień pojawia się jakaś nowa
Od wczoraj cieszę się May Queen, szkoda, że raz kwitnie. Ma bladoróżowy kwiat w kształcie kulki, a w środku oczko. Zrobiłam zdjęcie i nie wyszło, może dziś się uda. Wyjdę z aparatem wieczorem, bo słońce zbyt jaskawo świeci.
No nie, zgubiłam Cię Kasiu i zastanwiałam sie czemu nie widze Twojego watku. Lęcę nadrabiać zaległości.
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
To ostatnie zdjęcie skopiowałam sobie do ulubionych
Będzie inspiracją