oto moje giganty:
  oto moje giganty:

mam nadzieję że też kiedyś doczekam... jedno wiem na pewno zrobię wszystko aby w bukiecie ślubnym znalazły się plumerie nawet jeśli mieliby je z drugiego końca świata sprowadzić
  mam nadzieję że też kiedyś doczekam... jedno wiem na pewno zrobię wszystko aby w bukiecie ślubnym znalazły się plumerie nawet jeśli mieliby je z drugiego końca świata sprowadzić   jedno co zauważyłam u swoich maluchów to to że im służy kuchnia
  jedno co zauważyłam u swoich maluchów to to że im służy kuchnia   przeniosłam je na kuchenny parapet i rosną jak szalone
  przeniosłam je na kuchenny parapet i rosną jak szalone  

Plumerii potrzebne jest tylko słońce i jeszcze raz słońce
 Plumerii potrzebne jest tylko słońce i jeszcze raz słońce   

Ja czekam i czekam, cierpliwość powoli się kończy...
 Ja czekam i czekam, cierpliwość powoli się kończy... 
 , wielu marzy, by mieć takie piękne kwiaty w domu, choćby nawet i tu na naszym forum, w tym i ja
 , wielu marzy, by mieć takie piękne kwiaty w domu, choćby nawet i tu na naszym forum, w tym i ja  .
 .

. Plumerie przez ostatni miesiąc ani nie drgnęły
 . Plumerie przez ostatni miesiąc ani nie drgnęły  ,było pochmurno,zimno i całkowity brak słońca
 ,było pochmurno,zimno i całkowity brak słońca  , przez tak wspaniałą temperaturę jak na zdjęciu z dnia dzisiejszego
 , przez tak wspaniałą temperaturę jak na zdjęciu z dnia dzisiejszego  po prostu oszalały.Oby było tak jak najdłużej...
  po prostu oszalały.Oby było tak jak najdłużej...  Pozdrawiam plumerowiczów
  Pozdrawiam plumerowiczów  

Podlewam z wyczuciem...
 Podlewam z wyczuciem...