U mnie ten program nie działa
 ukazuje się komunikat ,,błąd serwera,,

) i jestem z powrotem. Na wsi jednak będę dopiero jutro, więc świeżych obrazków dziś nie będzie. Z telefonicznej relacji M-a wynika, że wszystkie róże już kwitną; nie mogę sie doczekać
 ) i jestem z powrotem. Na wsi jednak będę dopiero jutro, więc świeżych obrazków dziś nie będzie. Z telefonicznej relacji M-a wynika, że wszystkie róże już kwitną; nie mogę sie doczekać  

W przyszłym roku obecność w Sulejowie obowiązkowa!
 W przyszłym roku obecność w Sulejowie obowiązkowa! tzn. miejsca posadzenia...Mięta na pewno powędruje do wiadra, bo tez mam ją w komplecie
 tzn. miejsca posadzenia...Mięta na pewno powędruje do wiadra, bo tez mam ją w komplecie  
  - Marysiu, Jolu, Monika, Ewo, Tereniu, Małgosiu i Basiu. Z tym awatarem to było tak, ze w Sulejowie nikt mnie nie mógł poznać, więc wstawiłam całkowicie aktualne zdjęcie, jeszcze ciepłe, zaraz po zrobieniu
 - Marysiu, Jolu, Monika, Ewo, Tereniu, Małgosiu i Basiu. Z tym awatarem to było tak, ze w Sulejowie nikt mnie nie mógł poznać, więc wstawiłam całkowicie aktualne zdjęcie, jeszcze ciepłe, zaraz po zrobieniu  Tak, Małgosiu - mam teraz jaśniejsze włosy
 Tak, Małgosiu - mam teraz jaśniejsze włosy  
  To szkoda, ze te grzyby nie są gdzieś bliżej mnie.
 To szkoda, ze te grzyby nie są gdzieś bliżej mnie.  

.
 .

Babusiu
  Babusiu    
   Gratulacje dla Wszystkich, którzy przyczynili się do przyjscia na świat Przystojniaczka
 Gratulacje dla Wszystkich, którzy przyczynili się do przyjscia na świat Przystojniaczka  

Co ja słyszę - BABCIĄ zostałaś - gratuluje .
 Co ja słyszę - BABCIĄ zostałaś - gratuluje . 

. Chciałam z gołym korzeniem, ale nie mogli skompletować wszystkich moich róż, bo część została tylko w doniczkach i oto takie tego efekty. No cóż, będę podziwiać u Ciebie
 . Chciałam z gołym korzeniem, ale nie mogli skompletować wszystkich moich róż, bo część została tylko w doniczkach i oto takie tego efekty. No cóż, będę podziwiać u Ciebie

.....
  .....

u mnie róże się po prostu rozszalały
 u mnie róże się po prostu rozszalały  muszę zajrzeć do Ciebie i obejrzeć
 muszę zajrzeć do Ciebie i obejrzeć  

Malucha zobaczę w niedzielę
 Malucha zobaczę w niedzielę  

a jakby co - służę instrukcją telefoniczną
 a jakby co - służę instrukcją telefoniczną  
  ale miło
 ale miło  
  i ja pozdrawiam!
 i ja pozdrawiam! w tym roku naprawdę niesamowicie...może to te wióry rogowe? tak sobie myślę... Widzę, że na rabatach zrobił się busz; niby tak chciałam,  ale chyba już za duży
 w tym roku naprawdę niesamowicie...może to te wióry rogowe? tak sobie myślę... Widzę, że na rabatach zrobił się busz; niby tak chciałam,  ale chyba już za duży  
  więc wrzucam kilka zdjęć i do wieczora.
 więc wrzucam kilka zdjęć i do wieczora.