28 zł za dwupędowe dosyć ładne były,w którymś wątku już pisałam dużo było z żyłkami na wierzchu, takich jak mój, białych z żółtym środkiem i ciemno fioletowych/bordowych
Dusia, ale Ty przewidująca jesteś! Ja oczekuję następnego tygodnia, bo to dzień ojca, popularne imieniny Jana (Janiny ), Danuty, a o końcu roku szkolnego nie pomyślałam. Muszę okupować kwiaciarnie, pomimo że drogo.
znalazłam chwilkę żeby zrobić nieco lepszej jakości zdjęcia moich,jak na razie kwitnących, falków wcześniejsze były z komórki tym razem dorwałam aparat chociaż nie jestem pewna czy zdjęcia będą wiele lepsze
Phal. Golden Beauty
phal. Tinny Honey
Phal. Piko Fantasy /Sorrento mam nadzieję że w miarę udało mi się uchwycić kolor phalka
phal. Brother Piko Sweetheart
mini phal. sogo vivien
i ostatni bez nazwy niestety, nigdzie nie mogę się dogrzebać chociaż podobny jest do phal.polka dots
i zbioróweczka przed i w trakcie pluskania
uff dobra starczy tych zdjęć może w środę pojawi się coś nowego
Duska super sesyjka!! .Szukam tego Twojego bialaska z kropeczkami ,na razie nic nie znalazlam,ale sie nie poddaje bo gdzies mi dzwoni .Bardzo ladne fotki zrobilas ,jednak aparat to aparat ,tez wczesniej tel robilam;teraz widze roznice
Actus szukaj szukaj bo ja już straciłam siłę... Dalmatian ma większe plamki ten polka dots też ma duże a ten mój ma tylko takie piegi i to rzucone gdzieniegdzie nie wiem skąd się taki dziwak wyrodził fotki łatwiej mi strzelić telefonem bo mam zawsze pod ręką, no ale czasem trzeba się poświęcić