Actusowa kolekcja cz.II
- dorotakol
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 maja 2009, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Actusowa kolekcja cz.II
O szlag, a ja już miałam nadzieję na Twoją odsiadkę i podział inwentarza

Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dufin

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
no ale takie wycięte to Ci padnie, musisz mieć wygrzebane z korzeniami
hehe.. jabłonkę sobie wstaw, pięknie kwitnie na wiosnę
Kaśka Kaśka.. a jak Ci jakieś robale z drzewa powyłażą na storki? 
to ja sobie kupie drzewo we floralisie ,sa takie wieeelkie ,przywioza mi do domu ,potraktuje sie je odpowiednimi srodkami ,lakierem pociagnie i bedzie! 
-- 16 cze 2013, o 19:57 --
Co Ty Anka ,ja sie juz napalilam i predzej szczezne jak drzewa sobie do chalupy nie wstawie

-- 16 cze 2013, o 19:57 --
Co Ty Anka ,ja sie juz napalilam i predzej szczezne jak drzewa sobie do chalupy nie wstawie
- Dufin

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Boże co to za sklep, jak tam i drzewa i jedzenie dla kotów i storczyki
Ktoś miał mega głowę, zadowolić zwierze a także jego właściciela 
- kahim

- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Buuahahahahaa... aż nie wiem od czego zacząć komentarz
Kosz super! Ślicznie wyglądają razem te liście, a jak zakwitną, to już zupełnie będzie bajka
A co do drzewa... Dufin dobrze rzecze, zrób sobie z drzewa korkowego! Mało, że to bezpieczne (i prawnie i robalowo), to jeszcze możesz się pobawić w boga i sama nadać mu odpowiedni kształt- idealny do zamocowania storków
Oglądałam jakiś czas temu fotorelacje z tworzenia takich drzew do terrarium i ci powiem, że co całkiem fajnie wychodzi. Można porobić zagłębienia w korku i tym samym idealne miejscówki dla miniaturek... Aż się prosi żeby to zrobić!
Kosz super! Ślicznie wyglądają razem te liście, a jak zakwitną, to już zupełnie będzie bajka
A co do drzewa... Dufin dobrze rzecze, zrób sobie z drzewa korkowego! Mało, że to bezpieczne (i prawnie i robalowo), to jeszcze możesz się pobawić w boga i sama nadać mu odpowiedni kształt- idealny do zamocowania storków
Oglądałam jakiś czas temu fotorelacje z tworzenia takich drzew do terrarium i ci powiem, że co całkiem fajnie wychodzi. Można porobić zagłębienia w korku i tym samym idealne miejscówki dla miniaturek... Aż się prosi żeby to zrobić!
Oj zebys widziala czego tam nie ma ,a jakie to wielkie.... cala rodzine mozna zadowolic ,gary tez tam sa 
-- 16 cze 2013, o 20:07 --
-- 16 cze 2013, o 20:07 --
Super Kasienko ,wolalabym zrobic rzecz jasna ,ale gdzie ja do tego material tu kupie w tym zafajdanym kraju?????kahim pisze:Buuahahahahaa... aż nie wiem od czego zacząć komentarz![]()
Kosz super! Ślicznie wyglądają razem te liście, a jak zakwitną, to już zupełnie będzie bajka![]()
A co do drzewa... Dufin dobrze rzecze, zrób sobie z drzewa korkowego! Mało, że to bezpieczne (i prawnie i robalowo), to jeszcze możesz się pobawić w boga i sama nadać mu odpowiedni kształt- idealny do zamocowania storków![]()
- kahim

A bo ja wiem
Wystarczą rurki miedziane lub aluminiowe, sylikon i drzewo korkowe ( w jakimś zoologiczno- akwarystycznym powinien się znaleźć).
Skoro macie taki mega sklep to może wszystko znajdziesz w tym sklepie?
Wystarczą rurki miedziane lub aluminiowe, sylikon i drzewo korkowe ( w jakimś zoologiczno- akwarystycznym powinien się znaleźć).
Skoro macie taki mega sklep to może wszystko znajdziesz w tym sklepie?
- kahim

Tak, dla gadów, płazów i dla ... roślinek 
A to ja dzis takie duze pnie sztuczne widzialam tam ,bo tam wszystko ,rybki ,psy rasowe ,koty ,ptaki i bla bla ,tylko wlasnie ten stelaz mnie martwi 
- kahim

Wysłałam ci na PV... to nie jest takie trudne :>
Ktos Ci juz mowil Kacha ,ze jestes genialna?????
- Dusiaaa
- 1000p

- Od: 4 cze 2012, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
matko chwile mnie nie było a tu takie dalekosiężne i zawiłe plany i koncepty się potworzyły
boję się co wymyślicie jak przez cały dzień nie będę zaglądać na forum

=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów