Gratuluje tak ślicznej nowości
Actusowa kolekcja cz.II
- kamikami26
- 1000p

- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Actusowa kolekcja cz.II
Ale cudeńko Ci się trafiło

Kami dziekuje

- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
łoł Kasia zaskakujesz Krabik się spisał a Dendrobium.. hmm.. trochę szkoda, ze keiki.. Ja jeszcze muszę trochę poczekac by się dowiedzieć co będzie u mnie
Wiolu, a może paczki jeszcze nie nadano, aby właśnie nie leżała na poczcie? Chociaż ją to kurier przynosi.. a na koncie masz status, że paczka już wysłana?
Wiolu, a może paczki jeszcze nie nadano, aby właśnie nie leżała na poczcie? Chociaż ją to kurier przynosi.. a na koncie masz status, że paczka już wysłana?
- dzika
- 500p

- Od: 17 lut 2012, o 21:43
Ten phal. finleyi to inaczej minus. Też mnie kusi ta hybryda. Podobno wykazuje dużą zmienność. Piękny maluszek Kasiu! Mam sentyment do hybryd phal minus.
A tak swoją drogą zaskakujesz coraz bardziej. Chyba łatwiej już wymienić phalaenopsisy, których nie masz niż te, które masz
A tak swoją drogą zaskakujesz coraz bardziej. Chyba łatwiej już wymienić phalaenopsisy, których nie masz niż te, które masz
Dzika tez mi sie bardzo hybrydki Minusa podobaja.A Krabik to tak mnie urzekl ,ze szok.Jak to kazda hybryda ,zawsze to inaczej kwitnie.>Juz kiedys pisalam o genach recesywnych ,dominujacych i bla bla.Wystarczy wygoglowac i zobaczyc jak rozne sa zdjecia tej samej hybrydy.A wszystko to genetyka ,warunki ,nawozy itp.Wystarczy porownac moja i Dorotki(dorotakol) Penang Girl.Kolosalna roznica a jednak to ta sama hybrydka
.
Dufinowa no szkoda ,ze to keiki ale co poradze
Dufinowa no szkoda ,ze to keiki ale co poradze
Kasiu, moje zachwyty... och, ach
Dendrobium werandowane u Ciebie wypuszcza keiki, to moje nie werandowane zakeikują się na śmierć? Co prawda korzystają ze świeżego i chłodnego powietrza przy dość szeroko otwartym oknie, ale czy to wystarczy?
Dendrobium werandowane u Ciebie wypuszcza keiki, to moje nie werandowane zakeikują się na śmierć? Co prawda korzystają ze świeżego i chłodnego powietrza przy dość szeroko otwartym oknie, ale czy to wystarczy?
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Janeczkooba sie na smierc zakeikuja
.Moje juz od poczatku kwietnia na balkonie i widzisz co odwala.
Zmartwiłam się 
Z pozdrowieniami - Janka
Nie ma czym naprawde ,tylko to jedno taki cyrk odwala, wiec mysle ze o niczym to nie swiadczy.
Kasia, a Księżniczka to jeszcze kwitnie? 
Oczywiscie Tomeczku i wypuscza nowy listek i korzonkifurious pisze:Kasia, a Księżniczka to jeszcze kwitnie?
- wiolamanka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Kasieńko nie ma żadnej info. o wysyłce,pewnie nadadzą kurierowi w poniedziałek i będą we wtorek u mnie 
Wiolu mam nadzieje ze tak zrobia,to byloby bardziej inteligentne jak nadanie przesylki dzis ,zeby week end na poczcie przelezala.
Dzielna dziewczynaactus pisze:Oczywiscie Tomeczku i wypuscza nowy listek i korzonkifurious pisze:Kasia, a Księżniczka to jeszcze kwitnie?