Uploaded with ImageShack.us
Aguś,dziękuję.Taki busz sprawdza się ze względów praktycznych,bo nie ma pielenia uporczywego,wyrywam tylko widoczne wysokie chwasty,innych nie widac.

Dorotko,ty niedługo jedziesz do mamuski,szczęściara z ciebie,ze ją jeszcze masz.Zaczyna kwitnąć moja ulubiona róża parkowa,na razie ma nabrzmiałe pąki,ale jeszcze chwila i bedzie piekna.

Nie wiem czy mówiłam wam,ze wczoraj po południa miałam telefon z netto,dowiezli z innego sklepu drabinę dla mnie

Te,które były ostatnio były 6,67 wysokie,ta ma 5 metrów długości,ale starcza spokojnie do czyszczenia rynien,to najwazniejsze.Wczoraj zaraz M wyciągnął wierzbę i brzozę około metrowe.
 Te,które były ostatnio były 6,67 wysokie,ta ma 5 metrów długości,ale starcza spokojnie do czyszczenia rynien,to najwazniejsze.Wczoraj zaraz M wyciągnął wierzbę i brzozę około metrowe.

dla mnie tylko takie wskazane.
 dla mnie tylko takie wskazane.

Taka jest konieczna w domu. U mnie dodatkowo po to, by umyć okno dachowe nad klatką schodową. Na mojej zaprzestałam, bo to było ewidentne kuszenie losu
 Taka jest konieczna w domu. U mnie dodatkowo po to, by umyć okno dachowe nad klatką schodową. Na mojej zaprzestałam, bo to było ewidentne kuszenie losu