Clematis "Ruby - zapisałam sobie. Mi się właśnie podoba to że on taki porcelanowy...
Mój mały ogródek :) cz 4
-
April
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój mały ogródek :) cz 4
O dziewczyno, rozkręcasz się z fotkami
Dopiero jak dopracujesz do perfekcji to pokazujesz
Bardzo ładnie.
Clematis "Ruby - zapisałam sobie. Mi się właśnie podoba to że on taki porcelanowy...
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cześć Isiu
Dziękuję za spotkanie i pogaduchy w Sulejowie, bardzo się cieszę, ze się poznałysmy
Rokoko jest obsypana pąkami! Ale będzie pokaz
Na rabatach widzę jeszcze sporo miejsca na nasadzenia...nie kusi Cię, żeby coś dosadzić?
Tamaryszkowe różyczki Amber pasują idealnie do Twojej koncepcji kolorystycznej, a dosadziłaś im jakieś byliny dla kontrastu?
Znalazłaś już miejsce dla nowych nabytków? Moje jeszcze w skrzynce, moze dzisiaj po pracy się uda, zaraz spadam do chaty
Pozdrowionka
PS. Tomik poezji przeczytany
Dziękuję za spotkanie i pogaduchy w Sulejowie, bardzo się cieszę, ze się poznałysmy
Rokoko jest obsypana pąkami! Ale będzie pokaz
Na rabatach widzę jeszcze sporo miejsca na nasadzenia...nie kusi Cię, żeby coś dosadzić?
Tamaryszkowe różyczki Amber pasują idealnie do Twojej koncepcji kolorystycznej, a dosadziłaś im jakieś byliny dla kontrastu?
Znalazłaś już miejsce dla nowych nabytków? Moje jeszcze w skrzynce, moze dzisiaj po pracy się uda, zaraz spadam do chaty
Pozdrowionka
PS. Tomik poezji przeczytany
- Isia

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu dzięki
do perfekcji to tu jeszcze daleko ale staram się, będzie coraz ładniej bo rózyczki zaczynają koncertować
Kasiu dziękuje również
pewnie że kusi cały czas coś dosadzam
jutro własnie przyjadą 3 różyczki Aprikola, My Girl i Nostalgie (druga) Na rabacie zółto niebiesko białej w nóżki dosadziłam niebieskie niziutkie fiołki i białe z niebieskim środkiem stokrotki amarykańskie, jutro wstawię fotki. Roslinki juz wszystkie posadzone poza różyczką od Ciebie jutro będzie pergola
ciagle cos dokupuje dosadzam ale tak chyba mamy że nie da się inaczej
Pozdrawiam cieplutko
p.s. mam nadzieję że się podobał jak będziesz chciała inne przywiozę w wakacje
Kasiu dziękuje również
p.s. mam nadzieję że się podobał jak będziesz chciała inne przywiozę w wakacje
-
April

Pokaż fotkę My Girl jak przyjdzie
jest na mojej nowej liście. Tak bardzo mi się podoba...
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Isiu różyczki marzenie. Zdradź mi proszę nazwę tej pomarańczowej..... prawdziwe cudo......
Newada też bajka...... i Blarney....... kurczę.... chyba trzeba byłoby wymieniać wszystkie po kolei...... każda piękna....
Newada też bajka...... i Blarney....... kurczę.... chyba trzeba byłoby wymieniać wszystkie po kolei...... każda piękna....
- Isia

Jolu na fotkę musimy jeszcze zaczekać, dzisiaj przyszły rózyczki
ale jeszcze w pąkach...
Agniesiu ta pomarańczawa to Monica mam od wielu lat bardzo silna piekna róża kwitnie do mrozów, w te podłą zime 2011/2012 przymarzła prawie do ziemii odbiła i 15 cm nad ziemia zakwitła

i jeszcze inne kwitnące
Ice Lady

Gefyld

Rokoko
Snow Star

Agniesiu ta pomarańczawa to Monica mam od wielu lat bardzo silna piekna róża kwitnie do mrozów, w te podłą zime 2011/2012 przymarzła prawie do ziemii odbiła i 15 cm nad ziemia zakwitła

i jeszcze inne kwitnące
Ice Lady

Gefyld

Rokoko
Snow Star

Róże zaczynają swój festiwal - przepiękne migawki z ogrodu, Isiu! 
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Isiu, jeżeli będzie okazja do spotkania to chętnie przeczytam pozostałe tomiki wierszy, zdolna bestio
Ciekawa jestem jaką pergolkę zaplanowałaś, a te stokrotki amerykańskie w stopki róż, to co za cudo?
Miłego weekendu
Ciekawa jestem jaką pergolkę zaplanowałaś, a te stokrotki amerykańskie w stopki róż, to co za cudo?
Miłego weekendu
- Isia

- justi177

- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Wiesz Isia, jak się cieszę, ze znalazłaś dla nas czas? Wiesz....
Bardzo się cieszę, ze widziałam twój ogród. Jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach, zupełnie jak u Gosi. I domek, tez piękny.
Oczywiście uważam, ze róźe są wyjątkowe, szczegolnie twoje, odmiany których z pewnością nie widziałam wcześniej......nawet te czerwone są ok
Rokoko, tę zapamiętam sobie na dłuuuuugo. I Nevadę....i pilgrima, i Monikę, i wiele, wiele innych
Altana bomba
Bardzo się cieszę, ze widziałam twój ogród. Jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach, zupełnie jak u Gosi. I domek, tez piękny.
Oczywiście uważam, ze róźe są wyjątkowe, szczegolnie twoje, odmiany których z pewnością nie widziałam wcześniej......nawet te czerwone są ok
Rokoko, tę zapamiętam sobie na dłuuuuugo. I Nevadę....i pilgrima, i Monikę, i wiele, wiele innych
Altana bomba
Pozdrawiam
-
April

Bardzo podoba mi się Twoja altana, świetna miejscówka na kawkę. I można podziwiać rożyczki 
- Isia

Witaj Justynko
ja tez bardzo sie ciesze że mogłysmy sie zobaczyć chociaz chwilę
miło mi że podobały się moje różane różności
nawet te czerwone
miłe słowa o altanie przekazałam eMowi w koncu pomysł mój ale jego wykonanie !
mam nadzieję że jeszcze bedzie okazja sie zobaczyć tym czasem zapraszam do oglądania na forum
April, Anabuko zapraszam dziewczyny pod altankę tu nie tylko kawa wspaniale smakuje prawda Justynko ?
April, Anabuko zapraszam dziewczyny pod altankę tu nie tylko kawa wspaniale smakuje prawda Justynko ?
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Rokoko jest jest zjawiskowa. Dobrze, że posadziłas ją jako solitera.