nie słyszałam, by kocimiętka była jadalna przez ludzia

dorciu, no, ktoś - choćby jeden - mógłby odstawać

Agness, faktycznie tych chciejstw dużo i coraz więcej. z jednej strony to fajne jest, z drugiej aż się o siebie boję

beatrix, koty oblegają roślinę z każdej strony, a jeden kładł się wprost na nią i tarzał się. w żaden sposób nie dało się go odgonić. a gdy ogrodziłam kocimiętkę, czym się dało, włożył łapkę między pręty i wydłubał sobie kawałek rośliny

nie wiem czy ona u mnie przeżyje.. podobnie kostrzewki..
a estragon już nie żyje, tzn. został z niego sam korpusik. ślimaczory zeżarły wszystkie liście

to nie jest wyleczalne
 to nie jest wyleczalne  

no to się wpakowałam!
 no to się wpakowałam!  
 .Powiedz mi , czy ty jestes dostepna w godzinach około 14 tej
 .Powiedz mi , czy ty jestes dostepna w godzinach około 14 tej   Niebawem będę przejezdzała przez Lublin mój kochany , z radoscia ci moge zapakowac roslinek co sie rozpychaja u mnie, tylko musiałabys podskoczyć na PkP odebrac...co ty na to
  Niebawem będę przejezdzała przez Lublin mój kochany , z radoscia ci moge zapakowac roslinek co sie rozpychaja u mnie, tylko musiałabys podskoczyć na PkP odebrac...co ty na to  
 Pozdrawiam wiosennie
 Pozdrawiam wiosennie 

no i z kocimiętki wziął się kawałek nowej rabatki
  no i z kocimiętki wziął się kawałek nowej rabatki  

zbieranie jasnych kamyczków, które lądują wokół niej, trwa.
  zbieranie jasnych kamyczków, które lądują wokół niej, trwa.

Rabatkę masz śliczną
 Rabatkę masz śliczną   mam przed sobą dużą imprezę, na którą jestem zaproszona z osobą towarzyszącą, a mojemu ogródkowi ani się śni przenosić w inne miejsce, a co dopiero tańczyć
 mam przed sobą dużą imprezę, na którą jestem zaproszona z osobą towarzyszącą, a mojemu ogródkowi ani się śni przenosić w inne miejsce, a co dopiero tańczyć  ktoś ma ochotę zastąpić mój ogródek w następny weekend? obiecuję podlewanie i dożywianie
 ktoś ma ochotę zastąpić mój ogródek w następny weekend? obiecuję podlewanie i dożywianie