Bo jedna z lokalizacji która mi przychodziła czy czasem nie ze świętokrzyskiego, od hadziajów. A to jednak cechy kongresówki u Ciebie przeważają
  Bo jedna z lokalizacji która mi przychodziła czy czasem nie ze świętokrzyskiego, od hadziajów. A to jednak cechy kongresówki u Ciebie przeważają  , i nie tyle chodzi że władzy się przeciwstawiać ale kilka innych cech lokalnych widać. To nas znacznie różni - podejście do życia. A co za tym idzie, zupełnie odmiennie patrzymy na sprawy z tym  związane - w tym jak widać co zrobimy gdy ktoś wprowadzi na coś przepis.
, i nie tyle chodzi że władzy się przeciwstawiać ale kilka innych cech lokalnych widać. To nas znacznie różni - podejście do życia. A co za tym idzie, zupełnie odmiennie patrzymy na sprawy z tym  związane - w tym jak widać co zrobimy gdy ktoś wprowadzi na coś przepis. Ja siedzę w Wielkopolsce. Ty chciałbyś mieć drzewa, ale nie dasz urzędnikowi tej radości, by wiedział że jest potrzebny - nie zasadzisz drzewa. A co, i tak przez 30 lat będziesz utrzymywał grunt - byle nie wystąpić o zezwolenie

A jeśli zechcesz wystąpić o lotnisko balonowe....... może się dla Ciebie skończyć jak z tym misiem co nie chciał do wojska. słyszał że tych bez jąder do wojska nie biorą, to sobie je odciął. Poszedł na komisję, lekarz rzucił okiem i wpisał mu kategorię D, z uwagi na platfus