i jest pięknie
 i jest pięknie   
 No, ale żeby nie było, że u mnie tak wszystko idealnie, to pokażę jak pokusiłam się postawić kliwię na balkonie
 Chciałam jej wczasy zrobić, żeby potem zakwitła na dłuższych pędach i co? co ja jej zrobiłam???
 Chciałam jej wczasy zrobić, żeby potem zakwitła na dłuższych pędach i co? co ja jej zrobiłam???   

i jest pięknie
 i jest pięknie   

ja zrobiłam to samo i też tak wygląda, witaj w klubie
 ja zrobiłam to samo i też tak wygląda, witaj w klubie 

Moja stoi na wschodnim balkonie już od miesiąca i wszystko z nią OK.
  Moja stoi na wschodnim balkonie już od miesiąca i wszystko z nią OK.

katharos pisze:to już wiem dlaczego na mojej jednej co przy południowym oknie stoi też takie listki się robią

Filigranowa27 pisze:listki poucinaj , aby nie straszyły

Misiaczka pisze:witaj w klubie

Bazyliaa pisze:pod Twoim czujnym okiem szybko wydobrzeje
 zastanawiam się, gdzie ją teraz postawić? bo chyba powinna być na balkonie jednak... Postawię z koleusami za taką matą, może nie ukatrupię całkiem
 zastanawiam się, gdzie ją teraz postawić? bo chyba powinna być na balkonie jednak... Postawię z koleusami za taką matą, może nie ukatrupię całkiem   bo taka piękność była
 bo taka piękność była   
  grudniki też gubią człony
 grudniki też gubią człony   a w tamtym roku stały dokładnie w tym samym miejscu na balkonie... W domu też co chwilę obserwuję zmiany.. na gorsze...
 a w tamtym roku stały dokładnie w tym samym miejscu na balkonie... W domu też co chwilę obserwuję zmiany.. na gorsze...   

U mnie też już 4 dzień z rzędu upały bez kropli deszczu.
 U mnie też już 4 dzień z rzędu upały bez kropli deszczu. 

wywracają mi doniczki z koleusami i dalią, wszystko co nie ma szerokiej podstawy leży
 wywracają mi doniczki z koleusami i dalią, wszystko co nie ma szerokiej podstawy leży   normalnie wezmę i w skrzynkę wstawię
 normalnie wezmę i w skrzynkę wstawię   tylko nie będzie to zbyt ładnie wyglądało...
 tylko nie będzie to zbyt ładnie wyglądało... 

Witaj Agnieszko
 Witaj Agnieszko  Piękne dalie
  Piękne dalie  

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"