I pozostałe...

Rabata bylinowa pęka w szwach...

Na koniec domowy hibiscus, dziś zakwitł.

Witaj Betina. Wciąż myślę nad tym frontem domu.
 Witaj Betina. Wciąż myślę nad tym frontem domu. 

Witaj Beatko, zdjęcia rojników będą jak już zaczną się rozrastać. na razie przenosze je z miejsca w miejsce, dzielę i kombinuję...
  Witaj Beatko, zdjęcia rojników będą jak już zaczną się rozrastać. na razie przenosze je z miejsca w miejsce, dzielę i kombinuję... Annar miło że zaglądnęłaś...Mam rodzinę w Wielkopolsce i wiem że Wy macie inny skarb...te kamienie które w szczerym polu można zbierać i murki i skalniaki z nich robić.
 Annar miło że zaglądnęłaś...Mam rodzinę w Wielkopolsce i wiem że Wy macie inny skarb...te kamienie które w szczerym polu można zbierać i murki i skalniaki z nich robić. Biedronko skąd jesteś z podkarpacia? Te skarpy moje....i ja na nich wisząca z ukosa przy plewieniu.....staram sie je polubić
 Biedronko skąd jesteś z podkarpacia? Te skarpy moje....i ja na nich wisząca z ukosa przy plewieniu.....staram sie je polubić 

...napisz skąd dokładnie jesteś ???
 ...napisz skąd dokładnie jesteś ???
 .Mimo to warto było
 .Mimo to warto było 

..... no i ten niecierpek..... prześliczny z tymi cieniowanymi listeczkami
 ..... no i ten niecierpek..... prześliczny z tymi cieniowanymi listeczkami  

Ja w tej części mam drzewa i krzaki owocowe oraz parę świerków serbskich, brzozy, jarzębinę, a także dęba. Zatem jedyny problem to koszenie. Z ozdobnych niemal nic, bo jeszcze tam nie dotarłam
 Ja w tej części mam drzewa i krzaki owocowe oraz parę świerków serbskich, brzozy, jarzębinę, a także dęba. Zatem jedyny problem to koszenie. Z ozdobnych niemal nic, bo jeszcze tam nie dotarłam   Podobają mi się Twoje schodu w ogrodzie - takie proste, a studnia, jak obrośnie lub ją wyłożysz kamykami - będzie cudna. Ale już wygląda ok.
 Podobają mi się Twoje schodu w ogrodzie - takie proste, a studnia, jak obrośnie lub ją wyłożysz kamykami - będzie cudna. Ale już wygląda ok.
 Grażynko jestem z Leżajska, postaram się wspierać ogrodników podkarpackich
 Grażynko jestem z Leżajska, postaram się wspierać ogrodników podkarpackich  
  Hej Jurku. U mnie dopiero przedszkole rojnikowe którego przypadkową właścicielką stałam się po wymianie z Beatką....jako gratis dostałam pudło rojników... Kto wie, może z tego narodzi się nowa pasja. Jeżeli uda nam sie dogadać...z rojnikami
 Hej Jurku. U mnie dopiero przedszkole rojnikowe którego przypadkową właścicielką stałam się po wymianie z Beatką....jako gratis dostałam pudło rojników... Kto wie, może z tego narodzi się nowa pasja. Jeżeli uda nam sie dogadać...z rojnikami  

Agness mnie też w tym roku urzekły niecierpki nowogwinejskie. Kupiłam jednego na próbę i okazało się że jest mało wymagający, kwitnie non stop, potrzebuje raczej półcienia, szczepki szybko się ukorzeniają. W przyszłym roku zaszaleję z innymi kolorami. A widziałam pod Ojcowem w szkółce biały pełny, wyglądał jak kamelia, piękny ale u nas sprzedawcy nie spotkali się z takim.
 Agness mnie też w tym roku urzekły niecierpki nowogwinejskie. Kupiłam jednego na próbę i okazało się że jest mało wymagający, kwitnie non stop, potrzebuje raczej półcienia, szczepki szybko się ukorzeniają. W przyszłym roku zaszaleję z innymi kolorami. A widziałam pod Ojcowem w szkółce biały pełny, wyglądał jak kamelia, piękny ale u nas sprzedawcy nie spotkali się z takim. Sweety witaj.
 Sweety witaj. 
 Annar miło że zaglądnęłaś...Mam rodzinę w Wielkopolsce i wiem że Wy macie inny skarb...te kamienie które w szczerym polu można zbierać i murki i skalniaki z nich robić.
 Annar miło że zaglądnęłaś...Mam rodzinę w Wielkopolsce i wiem że Wy macie inny skarb...te kamienie które w szczerym polu można zbierać i murki i skalniaki z nich robić.