Pączuszki na parze smakowite
Ogród - hal1959 /r.2008/
-
Katarzynka
- 500p

- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
-
Katarzynka
- 500p

- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No, pięknie wyglądała,moja bardziej się pokłada.Posiałam wzdłuż płoteczka,więc trochę ją wspieram na nim.Wychodzi na to,że moja też niebawem przekwitnie
Pozdrawiam i cieszę się,że zaglądasz do mnie.Pączki chyba muszę zrobić jeszcze raz,bo nie ma po nich śladu,a jagód trochę mi zostało.
Odwiedzę Cię niebawem.
- Hanka 1

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Witaj Halinko
Parę dni mnie nie było u ciebie a tu takie nowości.Dalie masz świetne a powiedz mi czy ta czerwona róża pnąca to u ciebie powtarza kwitnienie.Ja mam -wydaje mi się-taką samą a kwitnie tylko raz.Co prawda nie rajcują mnie drzewa owocowe ale zaciekawił mnie twój pigwowiec.Jak długo go masz i w którym roku zaczął ci owocować
Parę dni mnie nie było u ciebie a tu takie nowości.Dalie masz świetne a powiedz mi czy ta czerwona róża pnąca to u ciebie powtarza kwitnienie.Ja mam -wydaje mi się-taką samą a kwitnie tylko raz.Co prawda nie rajcują mnie drzewa owocowe ale zaciekawił mnie twój pigwowiec.Jak długo go masz i w którym roku zaczął ci owocować
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tess ja kupiłam pierwszy raz kannę dużą w doniczce za 12 zł i nie powiem,żeby rewelacyjnie rosła,ociąga się bardzo i nie zakwitnie chyba
Haniu moje wszystkie powtarzają kwitnienie,niektóre mają teraz tyle pąków
zapowiada się lepsze kwitnienie od pierwszego,bynajmiej 2 rabatowych.
Czy chodzi Ci o tę różę
Ta długo i zdrowe utrzymuje kwiaty na krzaku,jej deszcze nie przeszkadzają,ale nowe pąki się zawiązują.,w tamtym roku, przed mrozem ścięłam do wazonu, bo mi było ich szkoda,pamiętam,że długo kwitnie.Kiedyś nie odróżniałam 1 kwitnienia od drugiego,teraz to wiem

Haniu moje wszystkie powtarzają kwitnienie,niektóre mają teraz tyle pąków
Czy chodzi Ci o tę różę

Ta długo i zdrowe utrzymuje kwiaty na krzaku,jej deszcze nie przeszkadzają,ale nowe pąki się zawiązują.,w tamtym roku, przed mrozem ścięłam do wazonu, bo mi było ich szkoda,pamiętam,że długo kwitnie.Kiedyś nie odróżniałam 1 kwitnienia od drugiego,teraz to wiem