Przemku moje też na razie marnie rosną
Mój skromny ogrodzik cz.3
- ewunia7
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój skromny ogrodzik cz.3
Przemku moje też na razie marnie rosną
- przemo1669

- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuniu one chyba tak mają strasznie oblekają czas owocowania
Jacku tak to "maxima" a przynajmniej miała taką ulotkę
Jacku tak to "maxima" a przynajmniej miała taką ulotkę
- przemo1669

- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
apetycznie ta czeresienka wyglada 
- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
dobrze że weszłam do Ciebie dowiedziałam sie ze mam tymianek bo nie wiedziałam co to jest
- przemo1669

Aniu
apetycznie to ona już wyglądała
po zdjęciu została zjedzona
Marzenko a widzisz teraz już będziesz wiedziała do czego używać tej roślinki o pięknym zapachu
Marzenko a widzisz teraz już będziesz wiedziała do czego używać tej roślinki o pięknym zapachu
-
Yoannak
- 500p

- Od: 2 kwie 2011, o 22:23
Przemo,
Truskawki i czereśnie palce lizać, już nie mogę się doczekać kiedy i u mnie się pojawią
.
Truskawki i czereśnie palce lizać, już nie mogę się doczekać kiedy i u mnie się pojawią
Joasia
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Przemku!...kwiatki urocze ale apetycznie wygląda /ła/ truskawka i czeresieńka...
myślę,że zjadasz już je " garściami"...
Ja czereśni nie mam, ale za to objadam się swojskimi truskawkami ...dzisiaj jadłam po raz pierwszy swoje młode ziemniaczki z aromatycznym koperkiem/ pychotka/ ...
Teraz czekam na pierwsze swojskie ogórki....rzodkiewki i sałaty mamy już dosyć/ obdarowuję sąsiadów/...a jeszcze mam pod folią swoje dorodne buraczki / botwinka już była kilka razy/ ...a teraz już jako przystawka do obiadu...
Pozdrawiam serdecznie!
myślę,że zjadasz już je " garściami"...
Ja czereśni nie mam, ale za to objadam się swojskimi truskawkami ...dzisiaj jadłam po raz pierwszy swoje młode ziemniaczki z aromatycznym koperkiem/ pychotka/ ...
Teraz czekam na pierwsze swojskie ogórki....rzodkiewki i sałaty mamy już dosyć/ obdarowuję sąsiadów/...a jeszcze mam pod folią swoje dorodne buraczki / botwinka już była kilka razy/ ...a teraz już jako przystawka do obiadu...
Pozdrawiam serdecznie!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- DuczekiOsia
- 1000p

- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
u Ciebie to same okazy
dobrze masz że powódź ci nie grozi zazdraszczam bo nam grozi i to bardzo 
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
A moje ogorki zeżarły slimole, rzodkiew zrobiła sie włóknista a sałatę wydłubały wrony. Mam rzeżuchę - jej nic nie rusza
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Przemku poczęstowałam sie

- przemo1669

Karolino ale kusisz tymi truskawkami z bitą śmietaną, a do sezony jeszcze długo ale widząc co się dzieje za oknem to nie najem się nimi jak w tamtym roku (poszedłem do pracy w truskawki, aby najeść się truskawkami
)
Joasiu jak na razie wszystko takie ni jakie (truskawki jak i czereśnie bez smaku) a w dodatku nic nie jest zbyt dobrze zapylone. W dodatku na polach stoi pełno wody, więc w tym roku straty będą duże
Bogusiu dziękuję
Jeśli nie masz własnych czereśni, to zapraszam do mnie mamy dla siebie teraz 5 czereśni od majowej(w tym roku czerwcową
) po te średnio owocujące, więc najesz się za cały rok i do domu coś zawieziesz
Jak na razie czekam niecierpliwie na truskawkę "pineberry" czerwone już powoli robią się czerwone
Ziemniaczków swojskich nie miałem jeszcze okazji spróbować, ale jak to już nastąpi, to znów zacznie się ziemniaczane szaleństwo, a w tym różyczki
Do ogórków jeszcze długo, ale one szybko rosną jak i fasola pomidorki i rodzynki (ale w tym roku będzie wyżerka) ja osobiście sałaty nigdy nie mam dość w każdej opcji mi smakuje
botwinki raczej szybko nie zrobię, bo sarny się do buraczków dostały i je trochę podkosiły, więc muszę czekać na nowe
Pozdrawiam
Leosiu dziękuję
ja również się cieszę, że mojemu domowi i ogrodowi nic nie grozi, ale z polami to już inna bajka
współczuję Ci wiem jakie szkody może wyrządzić taka powódź
Aniu u mnie oprócz buraczków wszystko rośnie jak należy, a przynajmniej rosła dopóki wczoraj tak nie lało i nawet nie widziałem co się teraz dzieje w ogrodzie. Ja mam dużo roślin mieszanych z kwiatami trującymi i niejadalnymi, więc mi większości roślin nic nie rusza
Jadziu częstuj się ile zjesz
u mnie niczego nie powinno braknąć 
Joasiu jak na razie wszystko takie ni jakie (truskawki jak i czereśnie bez smaku) a w dodatku nic nie jest zbyt dobrze zapylone. W dodatku na polach stoi pełno wody, więc w tym roku straty będą duże
Bogusiu dziękuję
Jeśli nie masz własnych czereśni, to zapraszam do mnie mamy dla siebie teraz 5 czereśni od majowej(w tym roku czerwcową
Jak na razie czekam niecierpliwie na truskawkę "pineberry" czerwone już powoli robią się czerwone
Ziemniaczków swojskich nie miałem jeszcze okazji spróbować, ale jak to już nastąpi, to znów zacznie się ziemniaczane szaleństwo, a w tym różyczki
Pozdrawiam
Leosiu dziękuję
Aniu u mnie oprócz buraczków wszystko rośnie jak należy, a przynajmniej rosła dopóki wczoraj tak nie lało i nawet nie widziałem co się teraz dzieje w ogrodzie. Ja mam dużo roślin mieszanych z kwiatami trującymi i niejadalnymi, więc mi większości roślin nic nie rusza
Jadziu częstuj się ile zjesz
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Przemo truskawa apetyczna ja niestety nie sadzę tylko dla mnie
kupię sobie i zjem,ale poziomeczki mam i kilka zjadłam.
kupię sobie i zjem,ale poziomeczki mam i kilka zjadłam.
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA