Kaudeksowy Bergeranthus:

Rebutia minuscula Lau442 (lubię minusculę, to był pierwszy kaktus - nie ten tu - który dla mnie zakwitł, ależ byłem przejęty:

A co można znaleźć na listach nasion? Np. takie cudactwo pod nazwą Aylostera
 sp. Rauch88:
 sp. Rauch88:
I jeszcze Medio. peterseimii MPL9 z miejsca, w którym znany wszystkim Tomek blabla zgubił GPSa, a parę lat później go tam znalazł
 :
:
-- 8 cze 2013, o 23:30 --
Uśmiechnij sie ładnie, a kto wie...nolina pisze:Ja tam widzę piękność
Mogłabym taką mieć u siebie

. Dajcie również proszę znać znajomym
. Dajcie również proszę znać znajomym  , dobrze?
 , dobrze? 

.
. , a roślin mam niewiele, często po jednej, więc nasion z wielu z nich nie będzie. a inne np. nie kwitną symultanicznie albo nie chcą się dać zapylić itd. Mam trochę ukorzenionych odrostów, trochę jeszcze sprokuruję, mam nadzieję, w tym roku, o ile będzie czas i ochota. Szaleństwo kaktusowe już mi, na szczęście, przeszło, kaktusy to cudne rośliny, ale nie powinny przesłaniać życia, które jest zdecydowanie cudniejsze
, a roślin mam niewiele, często po jednej, więc nasion z wielu z nich nie będzie. a inne np. nie kwitną symultanicznie albo nie chcą się dać zapylić itd. Mam trochę ukorzenionych odrostów, trochę jeszcze sprokuruję, mam nadzieję, w tym roku, o ile będzie czas i ochota. Szaleństwo kaktusowe już mi, na szczęście, przeszło, kaktusy to cudne rośliny, ale nie powinny przesłaniać życia, które jest zdecydowanie cudniejsze   .
.

.
.