Wiocha, tu się narodziłam na nowo!

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiocha, tu się narodziłam na nowo!

Post »

:wit Ałła ;:306 napisałaś całą prawdę o tych ściereczkach ja też nigdy nie kupiłam na targu śmietany...
...miałam znajomą o której bywałam to u niej kupowałam ...a to było na starym miejscu gdzie mieszkaliśmy... :)
teraz nie mam takiego miejsca... ;:131
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ałło-nie ma to jak własny sznurek w przewiewnym miejscu,jakie miłe to porządnie przewiane pranie!
Ja też na placu tylko od jednego pana kupuję,widziałam jego gospodarstwo i proces przetwórczy i wiem jak jest czysto.
Donoszę,że mięta od Ciebie po ostatnich deszczach i wietrze nabrała wigoru i ładnie się rozrasta.A jeszcze lepiej smakuje z białym serem i rzodkiewką.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Alu ja u Ciebie chyba nawet tego koziego spróbuję, bo tak zachęcasz , szkoda że bliżej nie mieszkasz (my)
Jak się przeprowadziłam z mieszkania do domu to część bibelotów zostało w pudłach i natychmiast zaczęły się pojawiać nowe :lol: a Tobie to z całego serca życzę rychłej przeprowadzki i priorytetowej półeczki.
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Oj, ja też nie mogę się doczekać tej chwili, kiedy w wyremontowanym domu bedzie można te wszystkie durnostojki i zawieszki porozmieszczać...ale nie wiem, czy doczekam przy naszym tempie prac... na agro wczasy to i ja się piszę, bo jakoś na mojej wsi ani zwierząt za wiele nie ma, ani swojskiego jadła ;:224 Ja w zasadzie jestem zawsze spakowana, a przypadkowo mój eM jutro w nocy do Lublina jedzie.... :)
Awatar użytkownika
romaszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 gru 2010, o 23:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pati, no to niech przejedzie jeszcze 110 km. w stronę granicy z Ukrainą i zajedzie do Woli Uhruskiej :D , jogurty mam, mleko będzie, sery jutro na zamówienie wiozę ale do wieczora mogę jeden zrobić :tan
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

romaszka pisze:Pati, no to niech przejedzie jeszcze 110 km. w stronę granicy z Ukrainą i zajedzie do Woli Uhruskiej :D , jogurty mam, mleko będzie, sery jutro na zamówienie wiozę ale do wieczora mogę jeden zrobić :tan
no myślałam, ale nie może, bo ma tachometr i czas wyliczony, jak przekroczy, to będzie musiał u Ciebie 11 godzin odsiedzieć :) ale ja twardo ćwiczę jazdę autem, jak dojdę do perfekcji to sama przyjadę, a co ;:224
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

survivor26 pisze:
romaszka pisze:Pati, no to niech przejedzie jeszcze 110 km. w stronę granicy z Ukrainą i zajedzie do Woli Uhruskiej :D , jogurty mam, mleko będzie, sery jutro na zamówienie wiozę ale do wieczora mogę jeden zrobić :tan
no myślałam, ale nie może, bo ma tachometr i czas wyliczony, jak przekroczy, to będzie musiał u Ciebie 11 godzin odsiedzieć :) ale ja twardo ćwiczę jazdę autem, jak dojdę do perfekcji to sama przyjadę, a co ;:224

....no proszę Pati zazdrosna, że mężuś u Romaszki miał by dłużej posiedzieć, to woli uczyć się pilnie i sama pokona tą trasę ;:306
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Strzeżonego .... ;:224
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
romaszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 gru 2010, o 23:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:;230 Nie ma czego się obawiać, bo z tego co zauważyłam ostatnio, mężowi moich koleżanek zakochują się ... w moim mężu ;:oj ... a ściślej mówiąc ... w jego gratach :;230 Jak któryś wejdzie do mężowskiej "hali" to my, kobitki, mamy chłopów z głowy, co najmniej na dwie godziny :;230

Pokaże Wam kilka wyrywkowych miejsc z tego zaczarowanego miejsca :D A to dopiero krysztalik piasku na pustyni.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Do tego dochodzą kilkadziesiąt starych radia, cmentarz rowerów, zbiór telefonów średniowiecznych, jakieś sprężarki, silniki it.d. :shock: Tak, że jak któryś z waszych M. lubi takie wynalazki i wróci od nas ... to nie wiem czy będzie pamiętał jak wyglądam :;230 :;230
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Ałła! Waga wymiata wszystko! ;:215 Pamiętam taką z dzieciństwa ;:oj
To ja nie mogę przyjechać, za bardzo lubię ,,rupiecie" :;230
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Dobrze, że foty męża nie wstawiłaś, i tak bym go nie zauważyła, bo samowar na oczy mi wlazł ;:306 ..mojej koleżanki babcia miała taki ( z Rosji sobie przywiozła) ale tak go zapamiętałam, że nawet widzę tą babcię krzątającą się po kuchni, a byłam w tedy dzieckiem ..........to jakieś lata świetlne temu było ;:224
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

a to my teraz juz na pewno do Ciebie przyjedziemy, mój eM się Twojemu oświadczy, jak to zobaczy :;230 Fantastyczny zbiór i dobrze, że macie dom i sporo pomieszczeń gospodarczych, bo w mieszkaniu sobie takiego nie wyobrazam, a w gospodarstwie nie wadzi, a w przyszłości mozna bedzie muzeum otworzyć :wink:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

No królestwo M już trochę znamy, a może pokażesz swoje, bo dla mnie bardziej interesujące :lol:
Przecież Tobie też znosi różne babskie starocie, znosi?
EwaM
500p
500p
Od: 1 gru 2007, o 13:19

Post »

JAKA BOSSSSSSSKA GRACIARNIA!! ;:oj Też taką chcę! Jeszcze nie macie pszczół a wirówka już stoi :D no no.
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

... ;:oj ile tego jest i nawet samowar ..taki był w moim rodzinnym domu...a herbatkę piło się z szklanek z uchwytami
..a która to wirówka do pszczół... :?:
chyba rodzaj męski to lubi mieć taki zestaw rupieci bo wszystko przyda się.... ;:306 skąd ja to znam...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”