Działeczka Erazma i nie tylko ... 2 cz. 2008r.
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wszystkie owoce godne pozazdroszczenia, dla mne to egzotyka. We własnym ogródku można mieć porzeczki, agrest i maliny, no i jeszcze poziomki. Moje leniwe malamuty nie strzegą jagód przed ptakami, a Klara podjada poziomki.Patrząc na przygotowania rozrywek dla dzieci zastanawiam się czy masz
całe przedszkole

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
Andrzeju bardzo dziękuję za link w sprawie tego mleka przeczytałam wszystko
plac zabaw wspaniały

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Andrzeju! Ależ ta rodzina ma się z Tobą dobrze!
Spiżarnię i piwnicę pieknie zapełniasz a na dodatek taki świetny plac zabaw wnukom zrobiłeś!
I to sam?!
Zobaczyłam u Ciebie cukinię i uspokoiłam się, bo cały czas się zastanawiałam, czemu ona
ma takie dziwne liście, a jakoś nie miałam głowy, żeby sprawdzić to w necie.
O kalarepie i w tym roku zapomniałam. I rodzina (ja też) jest zawiedziona.
Czy kalarepa jest łatwa w "hodowli" ? Przede wszystkim chodzi mi o to nieszczęsne jej włóknienie.
Juka widzę pięknie kwitnie a w zakątku "igiełkowym" są jakieś nowe sadzonki w doniczkach.

Spiżarnię i piwnicę pieknie zapełniasz a na dodatek taki świetny plac zabaw wnukom zrobiłeś!
I to sam?!
Zobaczyłam u Ciebie cukinię i uspokoiłam się, bo cały czas się zastanawiałam, czemu ona
ma takie dziwne liście, a jakoś nie miałam głowy, żeby sprawdzić to w necie.
O kalarepie i w tym roku zapomniałam. I rodzina (ja też) jest zawiedziona.
Czy kalarepa jest łatwa w "hodowli" ? Przede wszystkim chodzi mi o to nieszczęsne jej włóknienie.
Juka widzę pięknie kwitnie a w zakątku "igiełkowym" są jakieś nowe sadzonki w doniczkach.
Pozdrawiam serdecznie