Zieleń w wiejskim ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Zieleń w wiejskim ogrodzie

Post »

Marysiu, przykro mi, że tak wyszło jak wyszło ze zlotem :( Szczerze mi przykro, ale i szczerze się cieszę, że zostajesz z nami :lol: Ambiwalentnie trochę, ale cóż poradzę :D ;:196
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Ja też się trochę cieszę, że będę w ogrodzie z Wami i z moimi kurkami, tym bardziej że pogodę ładną zapowiadają :lol:
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć .Dzień zapowiada się piękny ,różyczki zaczynają kwitnąć i jest pięknie .Pozdrawiam. :wit ;:3
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2010, o 19:30

Post »

Witam piękny poranek, czekam na ROK W OGRODZIE mam chwilę czasu. Dzisiaj mam zebranie w sprawie doprowadzenia energii na nasze działki. Czeka mnie bardzo aktywny dzień,teraz chwila relaksu potem sprzątanie, zebranie i plewienie . Same przyjemności mam przed sobą , zabieram się do dzieła. Marysiu życzę samych przyjemności w ogrodzie ;:3 słoneczko pięknie świeci ;:3.
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Ogródek pełen marzeń cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marysiu,witam się w piękny słoneczny poranek.Jestem po kawusi na tarasie,tak brakowało mi tego w te zimne dni.Nie dość,że sezon ogrodowy jest w naszym klimacie taki krótki to jeszcze pogoda bardzo kaprysna.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Marysiu pieknie u mnie...piekniscie ,ze szok :heja miłego sobotniego dzionka...na razie zachwycam sie ogrodem w Mai...cu do wny ;:138
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

O kurczaki,przegapiłam Maje,muszę 0 9ej w meteo obejrzeć.
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Marysiu - bardzo mi przykro, że nie możesz pojechać na zlot do Sulejowa :(
Dobrze, że chociaż pogoda zaczyna Ci sprzyjać. Jak przygrzeje słoneczko to i populacja ślimaków się zmniejszy.
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Marysiu,witaj :wit
U mnie też dzień zapowiada się słoneczny,a co najważniejsze bez deszczu,,,aż milej :)
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30

Post »

Maryś mój cytryniec też będzie miał owoce w tym roku po raz pierwszy ;:108
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

EwciuObrazek u mnie na razie ta do ucierania, ale inne róże mają pączuszki czyli jest nadzieja. Miłego dnia!
Irenko a mnie już od rana wciągnął ogród jak nie wejdę na FO przed wyjściem do ogrodu to już tak jest! przed chwilą trochę popadało czyli pranie które podeschło startuje od nowa ;:306 cieszmy się dobra pogodą ;:138
Gosiu a jak tam basen wypełniony po czubek, bo ja na okrągło wylewam wodę z naczyń i pojemników :uszy
Nic nie zastąpi odpoczynku wśród zieleni i śpiewu ptaków Obrazek
Dorotko ja jestem wierna Czuksanowowi, Maja na początku była dla mnie kiepska (żadnych praktycznych wiadomości) i już tak zostało. A poza tym mało oglądam tv. RwO nagrywam i w chwili wolnej Obrazek!
Cudnie jest - spryskałam wszystko pokrzywką :uszy
Marysiu plany się zmieniają :lol: ja wczoraj poczęstowałam je niebieskimi cukiereczkami, nie czekam na pogodę, a poza tym u mnie przez najbliższe 2 tygodnie ma być deszczowo :wink:
Aniu Obrazek co prawda przelotny, ale żebyśmy się nie cieszyli to jest ;:306
Różyczko mój ma tylko jeden owocek ale to już coś Obrazek
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Witaj Marysiu - cieszę się ze pogoda się poprawiła i ziemia obsycha - zal by było tych róż :(
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59

Post »

Dorotko ja jestem wierna Czuksanowowi, Maja na początku była dla mnie kiepska (żadnych praktycznych wiadomości) i już tak zostało. A poza tym mało oglądam tv. RwO nagrywam i w chwili wolnej .

Panią Maję czasem oglądam, czasem żałuję , bo w tej chwili jest zbyt nachalna reklama, pardon, lokowanie produktu. Czasem nie, tak jak w przypadku programu o stowarzyszeniu mieszkańców jednego ze starych osiedli w Wawie-Sadybie. Konkursy ogrodnicze, dni pt. ogrody otwarte z poradami ogrodniczymi, warsztaty artystyczne, wspólne akcje dotyczące zachowania charakteru okolicy - to coś co integruje mieszkańców i pozwala innym cieszyć się pięknem ogrodów i zieleni ulicznej. Kiedyś i mnie coś takiego marzyło się na moim osiedlu ale niestety, tu ludzie nie mają ochoty na takie zabawy. Są chyba z innej gliny.
Lubię na Domo Gardener's World, choć angielski klimat sprzyja nieco innemu rytmowi w ogrodzie.
Pozdrawiam Marysiu z namoczonej stolicy Krainy Deszczowców.
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Maryś ostatnio nie oglądam p.Czuksanowa i chyba zacznę...a i p. Maji też nie bo jak pokazała wymuskane ogrody i do tego zrobione przez ogrodników a nie właścicieli to mnie zdenerwowało...a może zazdrość się we mnie urodziła że nie mam tyle forsy na urządzenie takiego ogrodu... ;:131
ale "co to za radość gdy wszystko jest podane na talerzu pod nos"...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewuniu tak, człowiek wpada w panikę i nie wiem jak pomóc, ale już jest dobrze - no prawie bo znowu tak ciepło że niektóre rośliny mdleją :?
zuzanna2418 pisze:
Lubię na Domo Gardener's World, choć angielski klimat sprzyja nieco innemu rytmowi w ogrodzie.
Pozdrawiam Marysiu z namoczonej stolicy Krainy Deszczowców.

o ja też, jest inny klimat ale my ogrodnicy o tym wiemy, porady jednak są ciekawe i zapisuję je do stosowania :!: \a ja pozdrawiam z dusznej Małopolski. Biomet niekorzystny ufff!
Misiu tez miałam takie odczucie w programach Mai, a w dodatku na początku mówiła rzeczy dla mnie oczywiste chociaż nie byłam żadnym fachowcem jedynie gazetowym. Tak też wolałam czytać Działkowca (też się zmienił) niż Mój Piękny Ogród. Oglądać lubię, ale wolę czegoś praktycznego się dowiedzieć :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”