Moje parapetowce
- Paulii
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje parapetowce
Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
piękne wszystkie roślinki
zestawienie zdjęć- bardzo dobry pomysł- po tym tak na prawdę widać jak się rozwijają i co się u nich zmieniło
wyglądam jak też będą się rozwijać kanny
dziękuję za wizytę... będę tutaj częściej zaglądać 
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ania
Co tam u ciebie...jakieś nowe zieloności...wszystko rośnie
pokaż no co 
Co tam u ciebie...jakieś nowe zieloności...wszystko rośnie
- ancyk33
- 200p

- Od: 7 sty 2013, o 18:20
Jestem ,jestem ,straszny mlyn u mnie i ta pogoda mnie dobija .Jak juz wspomnialam robili mi ogrodzenie a ze pogoda jest u nas jaka jest to robili na raty z przerwami
I jak to fachowcy zawsze im pod gorke .Ale juz stoi i abyscie mogly zobaczyc ich
dzielo to wrzuce fortki

Kwitnaca sosna zawsze mnie zachwyca
I taki gosc nie chce wyjsc ode mnie z garazu

Wrocilam dopiero do domku ,po przejzeniu parapetow wstawie fotki
Juz jestem po kontroli parapetow i kilka fotek I moge stwierdzic ze kiedy sie zaglada codziennie na parpety to nie widzimy jak nasze roslinki rosna Po tygodniu widze jak duzo urosly

[/URL
] [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1dceef93bee818f2.html]

I nie wiadomo kiedy zrobione

dzielo to wrzuce fortki

Kwitnaca sosna zawsze mnie zachwyca

I taki gosc nie chce wyjsc ode mnie z garazu

Wrocilam dopiero do domku ,po przejzeniu parapetow wstawie fotki
Juz jestem po kontroli parapetow i kilka fotek I moge stwierdzic ze kiedy sie zaglada codziennie na parpety to nie widzimy jak nasze roslinki rosna Po tygodniu widze jak duzo urosly

[/URL] [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1dceef93bee818f2.html]

I nie wiadomo kiedy zrobione

- katharos
- 1000p

- Od: 4 sie 2012, o 12:16
No prosze tak się martwiłaś tym ogrodzeniem a tu ślicznie, bardzo mi się podoba, chyba wezmę namiary na tych fachowców
Roślinki faktycznie najszybciej rosną podczas naszej nieobecności...twoje bardzo ładnie się rozrastają ale największe brawa dla skrętników
Roślinki faktycznie najszybciej rosną podczas naszej nieobecności...twoje bardzo ładnie się rozrastają ale największe brawa dla skrętników
- Paulii

- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu
Piękne ogrodzenie
Piękne skrętniki
Piękne skrętniki
Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- lucy23-61

- Od: 14 wrz 2011, o 21:06
No,no, ogrodzenie robi wrażenie.
Fajne kwitnienia.
Fajne kwitnienia.
- ancyk33
- 200p

katharos ,Paulii ,lucy23-61
dziekuje za odwiedzinki Dlugo czekalam na to ogrodzenie ,deszcz co chwila przerywal a ja tak miedzy 2 domkami i praca kursowalam kilka razy dziennie umoknieta i przemoknieta
Ale warto bylo jestem zadowolona choc przyzynaje ze fachowcow wymeczylam Jeden nawet przez pol godziny siedzial w samochodzie bo mialam odwage powiedziec ze nie tak to mialo wygladac i musial przerabiac ale zrobil tak jak chcialam
teraz moja psina moze wolno pobiegac po lesie bo za domkiem jest nie wyciety las i tak zostanie 
moze malutka przecinka i male zmiany ale sosny ,brzozy ,topole swierki ,modrzewie itd zostaja na miejscu Marzy mi sie wyjsc z rana z herbatka w kubku i tak po lesie pochodzic ,zrywac poziomki i jagody prosto z krzaczka ,dobry poczatek dnia i naladowanie akumulatorow na reszte dnia
dziekuje za odwiedzinki Dlugo czekalam na to ogrodzenie ,deszcz co chwila przerywal a ja tak miedzy 2 domkami i praca kursowalam kilka razy dziennie umoknieta i przemoknieta
Ale warto bylo jestem zadowolona choc przyzynaje ze fachowcow wymeczylam Jeden nawet przez pol godziny siedzial w samochodzie bo mialam odwage powiedziec ze nie tak to mialo wygladac i musial przerabiac ale zrobil tak jak chcialam

moze malutka przecinka i male zmiany ale sosny ,brzozy ,topole swierki ,modrzewie itd zostaja na miejscu Marzy mi sie wyjsc z rana z herbatka w kubku i tak po lesie pochodzic ,zrywac poziomki i jagody prosto z krzaczka ,dobry poczatek dnia i naladowanie akumulatorow na reszte dnia
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
I mi podoba się nowe ogrodzenie 
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- ancyk33
- 200p

elcia1974 dziekuje za odwiedzinki
Brawa naleza sie wykonawcy
,mnie za projekt 
Brawa naleza sie wykonawcy
- Wroblica
- 200p

- Od: 10 lis 2009, o 14:31
Wpadłam z rewizytą, było bardzo miło....będę zaglądać
-
Monika79

- Od: 16 kwie 2012, o 16:50
Aniu ale u Ciebie nowości i ogrodzenie i kwiaty co kawałek nowe a i wcześniejsze pięknie rosną.A powiedz mi bo jestem ciekawa w tym murku między bramą a furtką jest luka.To co tam masz w planach wstawić 
- ancyk33
- 200p

Moniczko mam juz projekt tylko teraz go zawiez do wykonawcy bedzie motyw z winogronem ,listkami jak bedzie gotowy to wrzuce fotke Problem jest tylko malutki tylko bo pan wyjechal na jakis czas ,ale będę czekac az wroci
-
Monika79

- Od: 16 kwie 2012, o 16:50
Ooooo
awatarek nowy Super.A mój ....szkoda gadać nie pokazuje sie,muszę zmienić
Nie wiem jak ja oglądałam,że marmurek mi sie nie pokazał,dopiero go dziś zobaczyłam.Fajnie,puścił Ci listki.Mój też pare pokazał.A tak sie bałam,że nic z niego nie będzie.A marmurek też kwitnie,czy nie
Nie wiem jak ja oglądałam,że marmurek mi sie nie pokazał,dopiero go dziś zobaczyłam.Fajnie,puścił Ci listki.Mój też pare pokazał.A tak sie bałam,że nic z niego nie będzie.A marmurek też kwitnie,czy nie