Ja bym jeszcze tylko ciachnął tego listka na środku rozgałęzień

ewa - to pstryknij im zdjęcie i pokaż nam
 ewa - to pstryknij im zdjęcie i pokaż nam  troszkę przycięłam moje crassule blue hale i blue wave - jest po  3 szczepki - mam nadzieję, że się ukorzenią
 troszkę przycięłam moje crassule blue hale i blue wave - jest po  3 szczepki - mam nadzieję, że się ukorzenią  kilka "odpadków" listków z hummels'a, hobbita i variegaty - puszczają korzonki
 kilka "odpadków" listków z hummels'a, hobbita i variegaty - puszczają korzonki  tylko mąż mi zrzędzi niemiłosiernie na temat "zieleninki"
  tylko mąż mi zrzędzi niemiłosiernie na temat "zieleninki"  

na żywo wyglądają o wiele lepiej ;)
 na żywo wyglądają o wiele lepiej ;)  

ewa- ładne są Twoje grubosze - nie narzekaj
  ewa- ładne są Twoje grubosze - nie narzekaj   a kiedyś będą z nich piękne okazy
  a kiedyś będą z nich piękne okazy  z moich mam nadzieję też
 z moich mam nadzieję też   porobiłam trochę szczepek i ukorzeniam też liści kilka ze wszystkich moich gruboszy - jak się ukorzenią i przetrwają  wszystkie to nie wiem co ja z nimi zrobię
 porobiłam trochę szczepek i ukorzeniam też liści kilka ze wszystkich moich gruboszy - jak się ukorzenią i przetrwają  wszystkie to nie wiem co ja z nimi zrobię 
 a kiedyś będą z nich piękne okazy
  a kiedyś będą z nich piękne okazy 

cóż, trzeba czekać - ale warto jak patrzy się na wiekowe, zadbane okazy
  cóż, trzeba czekać - ale warto jak patrzy się na wiekowe, zadbane okazy  
 jak zobaczyłam,że w końcu "wzięły się do roboty"  to ze szczęścia skakalam pod sufit
  jak zobaczyłam,że w końcu "wzięły się do roboty"  to ze szczęścia skakalam pod sufit