Mój wiejski bałagan.
- Muszelka 102
- 200p

- Od: 20 lut 2011, o 17:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój wiejski bałagan.
Anetko pięknie jest w Twoim ogrodzie, różnorodność kwiatów i barw mnie urzekła, a najbardziej goździki, zórawkowa i cieniolubna rabatka
. Dalie pięknie rosną, jeszcze trochę i pokażą pierwsze kwiaty 
Serdecznie pozdrawiam Bożena
- MaKi
- 50p

- Od: 16 kwie 2013, o 01:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz piękny , wspaniały , naturalny , mieniący się kolorami ogród
. Bliskość lasu , całe mnóstwo kwiatów , studnia , domek i w ogóle wszystko sprawia, że spracer po Twoim ogrodzie był dla mnie prawdziwą przyjemnością.
Będę częściej tu zaglądał - jeżeli pozwolisz ...
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Nareszcie wróciłaś
super bo tęskniłyśmy za tobą i twoim Zagórkiem i za twoimi zwierzakami 
Krzysiu, dziękuję za miłe słowa....tak mi mów....dusza śpiewa
Zapraszam na Zagórek w każdej wolnej chwili
Bożenko, dziękuję również za odwiedzinki. Zaraz wpadnę z rewizytą
Aniu, w pełni się z Tobą zgadzam. Skalniaczki bardzo mi się podobają, ale wymagają ciągłej troski. Mój wygląda żałośnie. We wrześniu planujemy wymianę dachu i powiększenie werandy. Pierwotny pomysł był taki, aby okolić werandę skalniakiem....hmmm...poważnie się zastanawiam, czy przypadkiem nie wrzucę sobie na plecki kolejnego garba. Nie lubię, gdy coś nie jest dobrze zrobione i pewnie będzie mnie gnębił zapuszczony skalniak. Więc będę musiała stale przy nim ślęczeć. Jeszcze przemyślę,czy nie obsadzę tarasu mniej wymagającym zielskiem
Dorotko, u nas też cały czas leje. A już bankowo,że jak jedziemy w weekend na Zagórek, to pompa z nieba pewna. Dziewanny już kwitną.
Marysiu, pani na targu bardzo mocno się zarzekała, że goździki wieloletnie. Zima zweryfikuje
Bożenko, dziękuję również za odwiedzinki. Zaraz wpadnę z rewizytą
Aniu, w pełni się z Tobą zgadzam. Skalniaczki bardzo mi się podobają, ale wymagają ciągłej troski. Mój wygląda żałośnie. We wrześniu planujemy wymianę dachu i powiększenie werandy. Pierwotny pomysł był taki, aby okolić werandę skalniakiem....hmmm...poważnie się zastanawiam, czy przypadkiem nie wrzucę sobie na plecki kolejnego garba. Nie lubię, gdy coś nie jest dobrze zrobione i pewnie będzie mnie gnębił zapuszczony skalniak. Więc będę musiała stale przy nim ślęczeć. Jeszcze przemyślę,czy nie obsadzę tarasu mniej wymagającym zielskiem
Dorotko, u nas też cały czas leje. A już bankowo,że jak jedziemy w weekend na Zagórek, to pompa z nieba pewna. Dziewanny już kwitną.
Marysiu, pani na targu bardzo mocno się zarzekała, że goździki wieloletnie. Zima zweryfikuje
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
A tak kwitnie krzewuszka w Piotrkowie w ogródku. Na Zagórku wsadziłam na jesień. Odbiła bardzo ładnie, pięknie przyrasta, ale nie ma kwiatuszków.

I jeszcze mój zwierzyniec
Pani Futro

Prezesowa Szelmowska

Icek z Rudolfem oddający się słodkiemu lenistwu

I Mosiu, który uwielbia łazić mi przed ekranem, gdy coś robię na kompie

I jeszcze mój zwierzyniec
Pani Futro

Prezesowa Szelmowska

Icek z Rudolfem oddający się słodkiemu lenistwu

I Mosiu, który uwielbia łazić mi przed ekranem, gdy coś robię na kompie

Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
A ja kupiłam malutka białą i kwitnie, zrobiłam też sadzonki i mają kwiatki więc ona też powinna. Krzewuszki są bardzo żywotne 
Marysiu, może niepotrzebnie ją przycięłam wiosną. Tę w Piotrkowie tnę zawsze po kwitnieniu. A z tą na Zagórku tak postąpiłam,bo pomyślałam,że wiosenne cięcie pobudzi jej wzrost i zagęści.
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Moja Moli łazi mi tak po laptopie jak twój Mosiu....i tak potrafi kilka razy się kręcic az wstane i sie nia zajmę
Pani Futro jaka dostojna no no....a dwa przytulasy słodziaki straszne
Pani Futro jaka dostojna no no....a dwa przytulasy słodziaki straszne
Dorotko,a ile razy się zdarza,że już mam prawie napisany post, a Mosiu człap,człap łapkami po klawiaturze i pisz sobie babo jeszcze raz, albo zajmij się mną i pomiziaj mnie lepiej 
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
elakuznicom dziękuję za odwiedziny. Przykro mi z powodu mojej nieobecności. Ale już trzymam rękę na pulsie i myślę,że wszystko pod kontrolą
Elu nie masz linku, więc nie wiem, jak trafić do Twojego ogrodu. Odezwij się i naprowadź, bardzo chętnie Cię odwiedzę 
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- pratellina
- 200p

- Od: 23 kwie 2012, o 19:49
- Kontakt:
Anetko piękne kociaki mój Czesterek kociak poszedł i nie wrócił.
Anetko dawno nie byłam ,ale pamiętam jak kupowałaś kanny - zastanawiałam się wtedy jak Ty taką ilość podpędzisz w domu - nie wiem czy pamiętasz , ale ja to przechodziłam i dlatego zrezygnowałam z nich. Teraz czytam że nie były pędzone tylko bezpośrednio sadziłaś do gruntu.
Kibicuję Tobie bardzo - obyś wytrwała przy nich bo są piękne.
Elę to już niejedna osoba prosiła o wątek , może niedługo otworzy - Prawda Elu?
Kibicuję Tobie bardzo - obyś wytrwała przy nich bo są piękne.
Elę to już niejedna osoba prosiła o wątek , może niedługo otworzy - Prawda Elu?
Pozdrawiam. Ewa
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
A nie tnie się po kwitnieniu, nie wiem ale ja na wiosnę nie tnę jedynie jak wysyłałam patyki dziewczynom, ale nie przycinam 
- irminka

- Od: 7 lut 2010, o 19:08
Atenko, zapomniałam, jak u Ciebie jest pięknie. Malowniczo. Wszystko okala płotek, jaki lubię. Niewymuszony porządek. No i te zwierzaczki, wszystko razem cudne jest. Tylko jedno mniej mi się podoba. Zbyt rzadko bywasz i zbyt mało zdjęć pokazujesz. Czekam na Twoje dalie. Koty 
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Futrzaki bombowe
Czekam na fotkę Twojej dziewanny bo bardzo mi się podobała w zeszłym roku