Ja już jej nie mam z racji tego, że dorasta do dużych rozmiarów. No i śmieciła kwieciem niemiłosiernie...

Dziwią mnie jej fochy u Ciebie...

...ale to musi byc z tłustej kurki i dużo zielonego...
 ...ale to musi byc z tłustej kurki i dużo zielonego...  

podwójne  albo i potrójne  nawet.
 podwójne  albo i potrójne  nawet. 
  komputer mi uszkodził pliki podczas  wgrywania i ... koniec  marzeń  o  zdjęciach.
  komputer mi uszkodził pliki podczas  wgrywania i ... koniec  marzeń  o  zdjęciach. 

, kwiatki lepsze zdążyłam złapać..narażając plecy i tę część poniżej pleców..bo chyłkiem leciałam po nie ...
 , kwiatki lepsze zdążyłam złapać..narażając plecy i tę część poniżej pleców..bo chyłkiem leciałam po nie ...  
  ..Dorotki??? No to teraz...ze mna koniec...migrena zazdrościca mnie dopadła.., chwyciła za gardło niczym Harpia...i gryzie pod łopatką...
 ..Dorotki??? No to teraz...ze mna koniec...migrena zazdrościca mnie dopadła.., chwyciła za gardło niczym Harpia...i gryzie pod łopatką...  ...nie żebym była zawistna...to tylko zauroczenie...
 ...nie żebym była zawistna...to tylko zauroczenie...  

No to nie ma bata - wytyczne proszę, gdzie stoi, jak podlewane itp itd... bo moje to tak nie wygląda
 No to nie ma bata - wytyczne proszę, gdzie stoi, jak podlewane itp itd... bo moje to tak nie wygląda   

Bo ja dwukrotnie nawet nie ukorzeniłam
 Bo ja dwukrotnie nawet nie ukorzeniłam