Co to za powojnik tak ładnie się pnie po pergoli?
Ogród amatorki cz.II
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród amatorki cz.II
Ale pyszne kanapki mniam i własne warzywka
Ale smakowicie u Ciebie! Mniam! Brawo za pomysłowość i kreatywny recykling
Te rojniczki w cegle -rewelacja! A jak w temacie studiów? Już coś wybrałaś? Te dwa kierunki - fotografia i architektura krajobrazu są świetne! Można je zresztą łączyć. Ważne, żebyś uczyła się tego, co kochasz i oby przyniosło to kiedyś pieniądze, bo wiem z doświadczenia, że samą pasją człowiek nie żyje... Trzeba też czasem lodówkę uzupełnić
W Poznaniu jest Architektura Krajobrazu i Ogrodnictwo na Uniwersytecie Przyrodniczym. Polecam! Nie bój się oddalać od domu, ja studiowałam 600 km od domu i dałam radę 
- amatorka015

- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
Aniu jak już kiedyś pisałam nie mam pamięci do nazw, wiem tyle że to biedronkowy powojnik.Jest niesamowity mam go rok a tak ładnie już się rozrusł i nawet wysokich podpór nie potrzebuje bo pnie się po starej śliwce , mam gdzieś napisane jego nazwe ale przez małe przemeblowanie pokoju nie wiem gdzie to mam .Jak znajde to napisze-nie gniewaj się.Annes 77 pisze:Ale pyszne kanapki mniam i własne warzywka![]()
Dziękuję, nie sądziłam że moja cegła tak szybko się zarośnie ,teraz jest lepszy efekt niż na początkubozunia pisze:Ale smakowicie u Ciebie! Mniam! Brawo za pomysłowość i kreatywny recyklingTe rojniczki w cegle -rewelacja! A jak w temacie studiów? Już coś wybrałaś? Te dwa kierunki - fotografia i architektura krajobrazu są świetne! Można je zresztą łączyć. Ważne, żebyś uczyła się tego, co kochasz i oby przyniosło to kiedyś pieniądze, bo wiem z doświadczenia, że samą pasją człowiek nie żyje... Trzeba też czasem lodówkę uzupełnić
W Poznaniu jest Architektura Krajobrazu i Ogrodnictwo na Uniwersytecie Przyrodniczym. Polecam! Nie bój się oddalać od domu, ja studiowałam 600 km od domu i dałam radę
A to mój dzisiejszy obiadek, kurczak w ciescie francuskim z fetą i szpinakiem.Pierwszy raz jadłam szpinak i nawet mi zasmakował,chyba sobie posieje w ogrodzie

- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Ale masz zdolności w róznych dziedzinach
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Justynko ależ ja się nie gniewam kochana
Szpinaku w cieście nigdy nie jadłam
Czas spróbować 
Szpinaku w cieście nigdy nie jadłam
- dorcia7

A ja bardzo lubię makaron ze szpinakiem i naleśniki z nadzieniem szpinakowym
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Weszłam dzisiaj na wagę
i stwierdziłam, że muszę przerzucić się na zieleninę.
Żeby jeszcze ktoś robił mi takie kolorowe kanapeczki, to byłoby to bardziej realne
Szpinak lubię w każdej postaci. Ostatnio zajadaliśmy się surówką ze świeżego szpinaku z truskawkami i serem pleśniowym...mniam.
Żeby jeszcze ktoś robił mi takie kolorowe kanapeczki, to byłoby to bardziej realne
Szpinak lubię w każdej postaci. Ostatnio zajadaliśmy się surówką ze świeżego szpinaku z truskawkami i serem pleśniowym...mniam.
- amatorka015

Witajcie moi Kochani
Dawno mnie tu nie było ale przez ostatni czas sporo się u mnie wydarzyło i dobrego i złego.
Ale już powracam z głową pełną pomysłów, gdzieś o 22 dodam nowe zdjęcia, a jest ich trochę bo dużo w ogrodzie się dzieję .A póki co chciałabym Was poprosić o zagłosowanie w konkursie bardzo mi na tym zależy -chciałabym Wszystkim udowodnić, że mój wysiłek nie idzie na marne.
http://www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogro ... Guid=21091
Wystarczy się zalogować za pomocą facebooka - proszę Was o wsparcie
Pozdrawiam i z góry dziękuję za oddane głosy
Dawno mnie tu nie było ale przez ostatni czas sporo się u mnie wydarzyło i dobrego i złego.
Ale już powracam z głową pełną pomysłów, gdzieś o 22 dodam nowe zdjęcia, a jest ich trochę bo dużo w ogrodzie się dzieję .A póki co chciałabym Was poprosić o zagłosowanie w konkursie bardzo mi na tym zależy -chciałabym Wszystkim udowodnić, że mój wysiłek nie idzie na marne.
http://www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogro ... Guid=21091
Wystarczy się zalogować za pomocą facebooka - proszę Was o wsparcie
Pozdrawiam i z góry dziękuję za oddane głosy
- amatorka015

Zdjęcia miały być wczoraj ale byłam zmęczona po wczorajszych pracach w ogrodzie. Już od kilku dni realizuje nowe pomysły, ale dzisiaj zdjęć prac nie mam tylko kwiaty
Sporo kwitnie, ogród pełen kolorów - owoców coraz więcej w tym tyg. planuje zrobić dżemy z porzeczek..
Dobra nie zanudzam dłużej tylko pooglądajcie sobie moje kwiatuszki

Pozdrawiam
Dobra nie zanudzam dłużej tylko pooglądajcie sobie moje kwiatuszki

Pozdrawiam
- misia i klusek
- 1000p

- Od: 29 lip 2012, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
życie,życie Justynko po prostu życie, czy chcemy czy nie chcemy musimy się z nim pogodzić, a u Ciebie w ogrodzie jak zwykle ładnie!!!
- dorcia7

Odezwij się ,mam nadzieję że w Twoim życiu już więcej tego dobrego
- misia i klusek
- 1000p

- Od: 29 lip 2012, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dobry wieczór Justynko !!! 
- amatorka015

amatorka015 pisze:Witajcie kochaniDziękuję Wam za życzenia, było fantastycznie, ślub odbył sie w małej kapliczce w miejscowości struga -mój brat w mundurze wojskowym bratowa w pięknej białej sukni ..Wesele odbyło się w pałacu w tej samej miejscowości, z hotelu mieliśmy piękne widoki..po prostu nie zapomniane chwile
![]()
![]()
![]()
Na zdj z ogródka musicie poczekać , bo nie miałam kiedy ich zrobić , szykowałam rabatkę na tulipany