Przypomnij mi czy mam Ci coś zabrać do Sulejowa od siebie?
Zieleń w wiejskim ogrodzie
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Zieleń w wiejskim ogrodzie
Marysiu, ale fajna ta rutewka!
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie rutewka coś nie chciała rosnąć..... dostałam sadzoneczki.... przez 2 czy 3 lata stały w miejscu wcale się rosnąc....aż w końcu całkiem znikły
Cieszę się, że wreszcie wyszło słoneczko, u mnie też dziś piękny cieplutki dzień...... zaraz chyba wezmę się za realizację planów dotyczących przerabiania dużej rabaty..... ale aż sie boję
Marysiu pięknego dnia
Cieszę się, że wreszcie wyszło słoneczko, u mnie też dziś piękny cieplutki dzień...... zaraz chyba wezmę się za realizację planów dotyczących przerabiania dużej rabaty..... ale aż sie boję
Marysiu pięknego dnia
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Kasiu nie składałam zamówienia, ale nie wiem czy nie pisałaś o różyczce, jeżeli masz odrost jakiejś pnącej to chętnie bo mam siatkę do osłonięcia
Basiu taki czas ja tez miewam zaległości i wieczorem nie jestem w stanie odwiedzić wszystkich zaprzyjaźnionych wątków, nawet poczytać nie mówiąc o pisaniu. Ale miło że jesteś
Agnieszko a u mnie dzisiaj od rana deszcz mam robić paczki ale wszędzie stoi woda i teraz na chwile przestało, może się już wylało. Wszystkie podstawki pojemniki pełne wody
,
Niebo znowu smutne
Do zrobienia rabaty niech Cię zachęci efekt końcowy - zobaczysz jak będzie fajnie! Powodzenia i wydajnej pracy
Basiu taki czas ja tez miewam zaległości i wieczorem nie jestem w stanie odwiedzić wszystkich zaprzyjaźnionych wątków, nawet poczytać nie mówiąc o pisaniu. Ale miło że jesteś
Agnieszko a u mnie dzisiaj od rana deszcz mam robić paczki ale wszędzie stoi woda i teraz na chwile przestało, może się już wylało. Wszystkie podstawki pojemniki pełne wody
Niebo znowu smutne
Do zrobienia rabaty niech Cię zachęci efekt końcowy - zobaczysz jak będzie fajnie! Powodzenia i wydajnej pracy
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Marysiu u mnie też pogoda deszczowców od rana a jutro podobno ma być jeszcze gorzej 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu czyli pogoda dopisała tylko na przyjazd Pati ..... mogłoby juz się uspokoić z tym deszczem..... już bardzo chce sie słoneczka..... u mnie na razie ładny dzień się utrzymuje, ale też zapowiedziane są opady.....
Dziękuję za życzenia powodzenia w przerabianiu rabaty
mam nadzieję wszystko wyjdzie tak jak sobie wyobraziłam 
Dziękuję za życzenia powodzenia w przerabianiu rabaty
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko aage słuchałam w radio prognoz i ostrzeżeń że drogi są śliskie i doszło do kilku wypadków
i że nie przewiduje się zmiany pogody - makabra!
Zostaje nam tylko promienny uśmiech bo na niebie promieni nie ujrzymy
a tu wczorajsze słońce - wracaj!

orlik który przyjechał z Pat

ma dwa rodzaje kwiatuszków, a jeszcze są pączki to zobaczymy co jeszcze pokaże

wczorajsze słońce w roślinach

To zdjęcie dedykuje Misi - babka wąskolistna na grządce
Agnieszko Agness tak po prostu jakby ktoś rozłożył nad tym dniem parasol i zapalił lampę a dzisiaj parasol zabrany i pewnie innych chroni przed deszczem. Już czekam na zdjęcia Twojej rabaty
Zostaje nam tylko promienny uśmiech bo na niebie promieni nie ujrzymy
a tu wczorajsze słońce - wracaj!

orlik który przyjechał z Pat

ma dwa rodzaje kwiatuszków, a jeszcze są pączki to zobaczymy co jeszcze pokaże

wczorajsze słońce w roślinach

To zdjęcie dedykuje Misi - babka wąskolistna na grządce
Agnieszko Agness tak po prostu jakby ktoś rozłożył nad tym dniem parasol i zapalił lampę a dzisiaj parasol zabrany i pewnie innych chroni przed deszczem. Już czekam na zdjęcia Twojej rabaty
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Jednak co dobre zdjęcia, to dobre zdjęcia, na Twoich znacznie wyraźniej widać kwiaty, niż na moich
aaaaa...zapomniałam Ci powiedzieć, że to są prawdopodobnie dwie lub więcej odmian orlika: Ewa specjalnie taką kępę ukopała, żeby różne żółtości się w niej znalazły 
- ra_barbara

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Byłam, pooglądałam, poczytałam....piękne orliki, ja mam czysto białe, gdyby ktoś kiedyś chciał 
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Sliczne te twoje dary Marysiu , orlik zółty miodzio...ale ten pierwszy widoczek bije wszystko na głowe 
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu jak ja zazdroszczę takich miłych spotkań. Zdjęcia oglądałam na wyspie. Pat tak pięknie opisała Twój ogródek i oczywiście jego właścicielkę.
Wczoraj pogoda ładna, a dziś koszmar, kiedy ten deszcz przestanie lać, powoli mam dość.
Odbierz pw.
Wczoraj pogoda ładna, a dziś koszmar, kiedy ten deszcz przestanie lać, powoli mam dość.
Odbierz pw.
- Darmokot

- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Marysiu ja znów przelotnie, to potrwa do lipca a potem będę mieć nowy internet. A Sępik wczoraj się pojawił w moim wątku 
Śliczny ten orlik, kokoryczka u mnie zachowuje się jak chwast ostatnio zobaczyłam, że wyrosła sobie w ognisku. 
- bina12
- 1000p

- Od: 17 mar 2011, o 13:15
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
-
elakuznicom
- 500p

- Od: 13 cze 2012, o 18:52
Marysiu, prześliczne zdjęcia- pąk peonii cudny , wzbogaciłaś się o kolejne orliki- są przepiękne, zazdroszczę Wam miłych spotkań, nie ma to jak real ,jak będziesz w wątku Marzenki -Sosenki wkleiłam kilka foteczki .. mimo kapryśnej pogody pięknie u Ciebie wszystko rośnie 
pozdrawiam Ela
śliczny ten orlik
Marysiu życzę Ci by tym razem prognozy się nie sprawdziły i zaświeciło sloneczko