Ogród - Babopielka czyli Bożeny
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Już wróciłam z odpoczynku i zarazem zlotu "czarownic" w Łodzi
który zorganizowała u siebie Bożenka (gucia) .Miałam okazję poznać forumową koleżankę Ewę (Ave )i jej małżonka oraz Kasię (Figę ) bo Bożenkę (gucia) i jej męża już wcześniej poznałam
Atmosferka była super
Ewa i jej Luby bardzo mili, weseli ludzie ,a Bożenka dopięła wszystko na ostatni guzik i czuliśmy się u nich w domu jak u siebie 
Oby wszystkie forumowe spotkania były takie jak to
dziękujemy gospodarzom za tak życzliwe przyjęcie 
Wszystkim odwiedzającym mój ogród też Wielkie dzięki
chatte- ta różyczka nie jest pnąca, tylko ona rośnie dosyć wysoka i pędy jej się tak wyginaja ,ale nie potrzebuje żadnych podpór
Atmosferka była super
Oby wszystkie forumowe spotkania były takie jak to
Wszystkim odwiedzającym mój ogród też Wielkie dzięki
chatte- ta różyczka nie jest pnąca, tylko ona rośnie dosyć wysoka i pędy jej się tak wyginaja ,ale nie potrzebuje żadnych podpór
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Bożenko, jakiego zlotu "czarownic"???? Toż moje słabe, bo słabe oczy widząBabopielka pisze:Już wróciłam z odpoczynku i zarazem zlotu "czarownic" w Łodziktóry zorganizowała u siebie Bożenka (gucia) .Miałam okazję poznać forumową koleżankę Ewę (Ave )i jej małżonka oraz Kasię (Figę ) bo Bożenkę (gucia) i jej męża już wcześniej poznałam
![]()
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bożenko,
wielki dzięki.....musimy to powtórzyć koniecznie 
Zezłościły mnie tylko te "manufakturowe fontanny"....miejmy nadzieję, że następnym razem się uda.
Działałaś dzisiaj w ogrodzie? Funkie po przeprowadzce nawet nieźle się sprawują, ale sucho u mnie strasznie
Wsadziłam dzisiaj wszystkie roślinki od Ciebie, wody nie żałowałam. Rokitnika rozdzieliłam na trzy części, ale nie pamiętam jaką minimalną odległość między nimi powinnam zastosować?
Zezłościły mnie tylko te "manufakturowe fontanny"....miejmy nadzieję, że następnym razem się uda.
Działałaś dzisiaj w ogrodzie? Funkie po przeprowadzce nawet nieźle się sprawują, ale sucho u mnie strasznie
Wsadziłam dzisiaj wszystkie roślinki od Ciebie, wody nie żałowałam. Rokitnika rozdzieliłam na trzy części, ale nie pamiętam jaką minimalną odległość między nimi powinnam zastosować?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Trochę mnie tu nie było no i proszę. Znów spotkanko forumowe się odbyło. I tyle nowych roślinek do wysadzenia......no,no.....
jakie przyjemne finały mają takie spotkania. :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
Bożenko - co tam u Ciebie nowego słychać?
Kiciusie słodkie - czy to jest parka?
Hortensje widzę pięknie kwiną (lub kwitły), taras ukwiecony, następny zlot forumowy się
odbył! Nie wiem, jak jest na innych forach, ale na naszym to jest piękne!
A czy hortensje drzewiaste czy bukietowe trzeba zabezpieczać na zimę?
Kiciusie słodkie - czy to jest parka?
Hortensje widzę pięknie kwiną (lub kwitły), taras ukwiecony, następny zlot forumowy się
odbył! Nie wiem, jak jest na innych forach, ale na naszym to jest piękne!
A czy hortensje drzewiaste czy bukietowe trzeba zabezpieczać na zimę?
Pozdrawiam serdecznie
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Violetko, nie mogło byc inaczej, bo zarówno Gospodarze, czyli Gucia z Mężem, jak i goście czyli Babopielka z Mężem, są wspaniałymi, otwartymi, serdecznymi Osobami, z wielkim poczuciem humoru.
Jeśli macie mozliwość spotykania innych Forumowiczów to... nie bójcie się takich spotkań i korzystajcie z takich okazji
A u Ciebie Bożenko siedzę już od jakiegoś czasu, wgapiona w monitor i ... hortensje, bo moje mają przepiękne, duże liście i... zero kwiatków, to chociaż tutaj "ucieszę oczy"
Jeśli macie mozliwość spotykania innych Forumowiczów to... nie bójcie się takich spotkań i korzystajcie z takich okazji
A u Ciebie Bożenko siedzę już od jakiegoś czasu, wgapiona w monitor i ... hortensje, bo moje mają przepiękne, duże liście i... zero kwiatków, to chociaż tutaj "ucieszę oczy"