Dominiko szczęśliwa posiadaczko swojego kawała ziemi, witaj w mym małym ogródeczku

.
Cieszę się, że podobają Ci się moje roślinki i zapraszam na kolejne przechadzki
Kasiu o sokolim wzroku, dzięki
Że też dojrzałaś ten płot. Faktycznie moich brabantów już tam nie ma i jestem cała happy
To była pierwsza duża, fizyczna robota w tym roku i tym zajęli się moi dwaj Panowie. Oczywiście starszego trochę czasu mi przyszło przekonywać, ale teraz sam stwierdza, że jest ogólnie lepiej, jaśniej na tarasie i bardziej mu się podoba pomimo, że tujki w porównaniu z poprzedniczkami są nieduże. Dodatkowo na czas ich wzrostu założyliśmy na płot maty

Tutaj w trakcie prac polowych
Gałęzie zostały poobcinane i na przemiał, korzenie obcięte do ozdoby a reszta będzie na obwódki.
Zostały częściowo wykorzystane przy rabacie eMa - str. 1, zdjęcie 3.
Milenko witaj
Aż takiego opóźnienia nie masz, tylko 1 strona
Cieszę się, że jesteś
Aniu no chyba bym nie była sobą, gdybym czegoś miłego oku nie kupiła
Ta piwonia mnie zauroczyła w zeszłym roku na tyle, że pozostały poszukiwania i zakup. A obecnie nie wyobrażam sobie dnia bez podejścia do niej
Aguś
Oj z surfiniami miałam tak samo, ale jak zobaczyłam te pełne to po wielu latach dałam im szansę. Tak mi się spodobały, że się przełamałam. Zgadzam się z Tobą o wspomnianych przez Ciebie jej "przypadłościach" + to klejenie się
MB też sobie zakupiłam i jak na razie jestem z nich zadowolona. Zobaczymy co to będzie jak przyjdzie większe słońce
Elu a one też na Ciebie i Ewę czekają