A na następnej wystawie na pewno będę, bo co prawda mieczyki mi nie bardzo .. rosną, ale dalie owszem, lubię. Tyle, że u mnie maksymalne sumy na kwiaty nie osiągają takich kosmicznych rozmiarów! He, he może kiedyś jak mnie awansują! Tylko nie wiem niby na kogo
Mój ogród - eukomis cz.1
- Iwcia&Patyrek
- 500p

- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z chęcią bym się wymieniła. Piękny ten liliowiec. Tylko nie wiem na co? Może zerknij do mnie.. Może coś wypatrzysz
A na następnej wystawie na pewno będę, bo co prawda mieczyki mi nie bardzo .. rosną, ale dalie owszem, lubię. Tyle, że u mnie maksymalne sumy na kwiaty nie osiągają takich kosmicznych rozmiarów! He, he może kiedyś jak mnie awansują! Tylko nie wiem niby na kogo

do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Liliowce
Bogusiu szkoda , ze nam dzisiaj to nie wypaliło , bo może byś sobie ktoregoś upatrzyła, jak ci się coś spodoba to powiedz, jak będzie dany okaz miał odrosty to zaraz dostaniesz pozdrawiam. Halina
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Witam Panią serdecznie. Wiem, że moja ciocia często bywa na tym forum i podziwia wasze ogrody. Podobnie jak Pani stworzyła pod blokiem bardzo ładny ogród. Pozwolę sobie pokazać Pani mały fragmencik jej ogrodu,chociaż to jest jedyne zdjęcie jakie posiadam , a wiem,że ma dużo ciekawszych zdjęć z przepięknymi kwiatami. Pozdrawiam.