Przy okazji pokaże wam kawałek balkoniku.  Narobiłam fotek więc zaczynam....

Na początek tyle, bo obiadek się sam nie zrobi.

Jego koszyki świetnie maskują doniczki
  Jego koszyki świetnie maskują doniczki   
  to zaczyna mnie to trochę drażnic. Muszę coś pokombinowac z nimi, żeby chociaż
  to zaczyna mnie to trochę drażnic. Muszę coś pokombinowac z nimi, żeby chociaż

Co do kolorystyki doniczek to u mnie ostatnio też zaczęła się mieszanka. Zwłaszcza jak się kombinuję z ustawieniem na innych miejscówkach. Najpraktyczniejsze by były białe, ale jakoś mi się nie podobają.
 Co do kolorystyki doniczek to u mnie ostatnio też zaczęła się mieszanka. Zwłaszcza jak się kombinuję z ustawieniem na innych miejscówkach. Najpraktyczniejsze by były białe, ale jakoś mi się nie podobają.  i pora się brać za prasowanie. Czego nienawidzę.
 i pora się brać za prasowanie. Czego nienawidzę. 

A jeśli chodzi o białe doniczki to kiedyś takie miałam oczywiście plastikowe
  A jeśli chodzi o białe doniczki to kiedyś takie miałam oczywiście plastikowe   

A ja mu na to, że to ozdoba całego domu. Znam domy, w których nie ma żadnych kwiatów i jest w nich strasznie ponuro. Moja kuzynka nawet kaktusa ukatrupiła
 A ja mu na to, że to ozdoba całego domu. Znam domy, w których nie ma żadnych kwiatów i jest w nich strasznie ponuro. Moja kuzynka nawet kaktusa ukatrupiła  

Nie wiedziałam,że masz swój wątek. Nie podajesz go w stopce. Muszę powiedzieć, że ładną masz kolekcję. Cieszę się również,że roślinki ode mnie ładnie rosną. A jak tam aglaonema lilian?
  Nie wiedziałam,że masz swój wątek. Nie podajesz go w stopce. Muszę powiedzieć, że ładną masz kolekcję. Cieszę się również,że roślinki ode mnie ładnie rosną. A jak tam aglaonema lilian?  

i co ja widzę , same piękne, zadbane roślinki
 i co ja widzę , same piękne, zadbane roślinki  w tym moje ukochane calatee i aglonemy
 w tym moje ukochane calatee i aglonemy  
  ale to forum tak działa na ludzi że parapetowe luzy szybko znikają
  ale to forum tak działa na ludzi że parapetowe luzy szybko znikają