Ze śniedkiem na pewno sobie poradzisz
Zielony Zakątek !!!
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony Zakątek !!!
Świetnie zaaranżowany kącik truskawkowy
On teraz pięknie kwitnie, co uwieczniłaś na zdjęciach.
- juni

- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Witam.
Wpadłam niby na chwilę i już widzę ,że nie ma odwrotu.
Na początku napisałaś że powoli będziesz zapełniać a już na początku
Warzywnik ogromny,tulipanów chyba ze sto,jeszcze zapowiadasz lilie. WPADŁAŚ!
Wpadłam niby na chwilę i już widzę ,że nie ma odwrotu.
Na początku napisałaś że powoli będziesz zapełniać a już na początku
Warzywnik ogromny,tulipanów chyba ze sto,jeszcze zapowiadasz lilie. WPADŁAŚ!
DObry wieczór!
Gosiaczku, ale CI zazdroszczę! Jak tu pięknie, swojsko i klimatycznie!
takie miejsce, tak urządzone to moje marzenie
super płotek, piękna ta fuksja, pierwszy raz taką widzę. Ona jest szczepiona na pniu tak?
I masz stylowe ozdoby na oknie. no mój styl
a te tulipanki biało-różowe to odmiana ice-cream?
one są bardzo smakowite
Gosiaczku, ale CI zazdroszczę! Jak tu pięknie, swojsko i klimatycznie!
takie miejsce, tak urządzone to moje marzenie
super płotek, piękna ta fuksja, pierwszy raz taką widzę. Ona jest szczepiona na pniu tak?
I masz stylowe ozdoby na oknie. no mój styl
a te tulipanki biało-różowe to odmiana ice-cream?
one są bardzo smakowite
Zapraszam do mojego małego ogródeczka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ala58
- 100p

- Od: 7 sie 2011, o 14:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Gosiu !
Obejrzałam fotki i jestem pod wrażeniem tulipanów
po prostu cudne,piękne pod każdym względem
bardzo lubię tulipany,niestety chyba nie mam do nich ręki
Kiedyś kolega przywiózł mi 500 szt. z Holandii i wszystkie zerzarły nornice
Od tej pory ich nie sadzę.
Warzywniak też super
pozdrawiam Ala
Obejrzałam fotki i jestem pod wrażeniem tulipanów
Kiedyś kolega przywiózł mi 500 szt. z Holandii i wszystkie zerzarły nornice
Od tej pory ich nie sadzę.
Warzywniak też super
Witam w ogrodzie Ali http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród botaniczny https://picasaweb.google.com/5810alicja ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród botaniczny https://picasaweb.google.com/5810alicja ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Przyszłam z rewizytą... zazdroszczę miejsca na nasadzenia....
Pięknie tulipany... mnogość odmian imponująca... moje tulipany stały się pokarmem dla nornic - a miałam posadzone ponad 200 sztuk
przetrwało tylko kilka....
Pięknie tulipany... mnogość odmian imponująca... moje tulipany stały się pokarmem dla nornic - a miałam posadzone ponad 200 sztuk
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Gosiu, przyszłam obejrzeć Twoje włości, jest pięknie, kolorowo, a dzieciaczki masz kochane, no i nie wiem czy dobrze doczytałam, że Ilonka to Twoja teściowa?
fajnie jak się tak możecie wspierać, ja z teściową 
- Dorota71

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Cudnie to w oknie wygląda. 
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Gosiu jestem już po spacerku w twoim ogródku teraz proszę o kawkę 
- aagaaz
- 1000p

- Od: 7 maja 2011, o 10:58
Oczywiście też zachwycam się ozdobami na oknie ;)
Mój szkrab dopiero na 2 i pół roku a we wrześniu przyjdzie na świat drugie maleństwo, więc różnica będzie prawie 3 latka. Jak czytam u Ciebie jest rok różnicy. Też fajnie. Już teraz chyba jest dobrze, ale na początku chyba ciężko bywało?
Mój szkrab dopiero na 2 i pół roku a we wrześniu przyjdzie na świat drugie maleństwo, więc różnica będzie prawie 3 latka. Jak czytam u Ciebie jest rok różnicy. Też fajnie. Już teraz chyba jest dobrze, ale na początku chyba ciężko bywało?
- gosiaczek12a11
- 500p

- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Dorciu - Dziękuje oj jego wystrój zmieni się bardzo często - lubię zmiany
Jacku - Kącik truskawkowy ten już 2 letni jest jeszcze jedno miejsce ale z roczniakami jak pozwoli pogoda dodam zdjęcia
Beatko - Oj tak wpadłam , a raczej troszkę zaraziłam od teściowej , zawsze lubiłam kwiatki i fajne aranżacje na początku zawaliłam kwiatkami dom , 60 sztuk ale stwierdziłam że co za dużo to nie zdrowo , więc nastąpiła selekcja ogromna . I stwierdziłam że wygodniej jest mieć zawalony ogródek niż mieszkanie i tak teraz jest w domku ostały się wybrane fajniejsze okazy które fajnie pasują do wnętrza . Za to ogródeczek się zapełnia , trawki sukcesywnie mniej a roślinek więcej z tym że jeśli już coś kupuje to jest to wcześniej przemyślana sprawa
choć przyznam się że już bym parę rzeczy zmieniła .
Lucy - Fajnie że ci się podoba a co do marzeń spełniają się , uwierz w to a się przekonasz . Tak fuksja jest szczepiona na pniu zimą do domku i na drugi rok znowu będzie . Tulipanki - tak to ICE CREM moje długo wyczekiwane jesienią cebulki dostałam od męża i bardzo na nie czekałam.
Alicjo - imienniczko mojej córeczki nornice to przekleństwo , na szczęście póki co u mnie nie ma i całe szczęście szkoda tych 200 tulisi ale by pięknie wyglądały
Na resztę postów odpowiem jak czas pozwoli ale zrobię to na pewno
Jacku - Kącik truskawkowy ten już 2 letni jest jeszcze jedno miejsce ale z roczniakami jak pozwoli pogoda dodam zdjęcia
Beatko - Oj tak wpadłam , a raczej troszkę zaraziłam od teściowej , zawsze lubiłam kwiatki i fajne aranżacje na początku zawaliłam kwiatkami dom , 60 sztuk ale stwierdziłam że co za dużo to nie zdrowo , więc nastąpiła selekcja ogromna . I stwierdziłam że wygodniej jest mieć zawalony ogródek niż mieszkanie i tak teraz jest w domku ostały się wybrane fajniejsze okazy które fajnie pasują do wnętrza . Za to ogródeczek się zapełnia , trawki sukcesywnie mniej a roślinek więcej z tym że jeśli już coś kupuje to jest to wcześniej przemyślana sprawa
Lucy - Fajnie że ci się podoba a co do marzeń spełniają się , uwierz w to a się przekonasz . Tak fuksja jest szczepiona na pniu zimą do domku i na drugi rok znowu będzie . Tulipanki - tak to ICE CREM moje długo wyczekiwane jesienią cebulki dostałam od męża i bardzo na nie czekałam.
Alicjo - imienniczko mojej córeczki nornice to przekleństwo , na szczęście póki co u mnie nie ma i całe szczęście szkoda tych 200 tulisi ale by pięknie wyglądały
Na resztę postów odpowiem jak czas pozwoli ale zrobię to na pewno
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu ale masz piękne truskawki!
normalnie busz truskawkowy hihi ... 
- gosiaczek12a11
- 500p

Renatko - o tak busz truskawkowy pierwsze były kwaśne , ale to za sprawą ilości deszczu jaki nam towarzyszył w maju , ale już są słodziutkie potrzebowały słoneczka. Dzisiaj znów pada w tym roku jestem nawet zadowolona , tylko raz porządnie podlałam warzywnik i kilka razy doniczki i młode nasadzenia z konewki a reszta co jakiś czas podlewa się sama , deszcz też jest potrzebny . Za trzy tygodnie długo wyczekiwane wakacje
oby tylko nie lał wtedy deszcz , najchętniej już bym się teraz spakowała ale jeszcze poczekam
za tydzień przyjeżdża koleżanka z Amsterdamu i już się zapowiedziała więc czas szybciej zleci
Teraz kilka fotek gdyż ostatnio mnie tu nie było zbyt często , a jak już byłam to tylko przeglądałam wasze wątki bez wpisu o tej porze zawsze zwiedzam ogród ale że dzisiaj pada zwiedzanie musi poczekać.

A teraz takie romantyczne ujęcie które uwielbiam . W moim domu jest ich więcej

Teraz kilka fotek gdyż ostatnio mnie tu nie było zbyt często , a jak już byłam to tylko przeglądałam wasze wątki bez wpisu o tej porze zawsze zwiedzam ogród ale że dzisiaj pada zwiedzanie musi poczekać.

A teraz takie romantyczne ujęcie które uwielbiam . W moim domu jest ich więcej

- gosiaczek12a11
- 500p

- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Gosiu, jak u ciebie kolorowo