Zaczynają już kwitnąć. I tu chciałam się spytać, czy to jest kwiatek staśmiony, czy po prostu duży (bo wszystkie odmiany mam wielkoowocowe)

Beata
    Beata

.
 . , kamieniami i cegłami (kiedyś stał tam dom). I muszę się tym kawałkiem zadowolić. To mój pierwszy rok i wiem, że trzeba uczyć się na błędach. Rzodkiewkę zasiałam tak gęsto, że
 , kamieniami i cegłami (kiedyś stał tam dom). I muszę się tym kawałkiem zadowolić. To mój pierwszy rok i wiem, że trzeba uczyć się na błędach. Rzodkiewkę zasiałam tak gęsto, że   z niej wyszło, ale już następna wyrosła mi wspaniale. Ogórki po części zmarzły, ale już wiem, że za rok zrobię rozsadę, a nie prosto do gruntu. Za rok będę mądrzejsza o tegoroczne doświadczenia i Ty również, zobaczysz
  z niej wyszło, ale już następna wyrosła mi wspaniale. Ogórki po części zmarzły, ale już wiem, że za rok zrobię rozsadę, a nie prosto do gruntu. Za rok będę mądrzejsza o tegoroczne doświadczenia i Ty również, zobaczysz   
  ), ale zostawię go, jest taki dorodny, że mi szkoda
 ), ale zostawię go, jest taki dorodny, że mi szkoda   trudno, będą dwa pędy.
 trudno, będą dwa pędy.

Nie mogę edytować posta, zamieszczam zdjęcia.stepu pisze:Ja swoje pomidory przed ochłodzeniem spryskałem Asahi SL, wczoraj powtórzyłem.
Asahi pomaga roślinie wychodzić ze stresów i chyba o działa, bo mimo takich chłodów pomidory wyglądają chyba nie najgorzej. Cały czas rosną.

.
 .