śliczne zdjęcia, o modelach nie wspominając
Phalaenopsisy Oriona
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Orionko, bardzo lubię do Ciebie zaglądać bo tu zawsze tak pięknie i kolorowo

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- platynka80
- 500p

- Od: 8 cze 2008, o 22:32
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
ja lubie wszystkie Phalaenopsisy, ale najbardziej białe i białe z różową warżką.... lubię też piegowate (w ogóle lubie piegi), żyłkowane i wszystkie inne. a twoje są jak zwykle piękne, a fotki bardzo udane i bardzo dobrze oddają piękno storczyków. i bordowe też masz śliczne. ja je lubie, ale nie mam żadnego (mam tylko 2 ever spring, takie, co mają bordowe plamy i piegi na białym tle).
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
te też masz prześliczne.
a ty marzysz o Phal. ever spring? ja mam 2, ale każdy ma inny rodzaj kropek. 1 ma takie duże (ten co byl w avatarze), a drugi takie malutkie, ale bardzo liczne.
a jak robisz takie wyraźne fotki? mi zawsze rozmazane wychodzą. mam teraz nowy aparat, a ten też rozmazane robi... czy jakoś je wyostrzasz? i te ramki też fajne.
a ty marzysz o Phal. ever spring? ja mam 2, ale każdy ma inny rodzaj kropek. 1 ma takie duże (ten co byl w avatarze), a drugi takie malutkie, ale bardzo liczne.
a jak robisz takie wyraźne fotki? mi zawsze rozmazane wychodzą. mam teraz nowy aparat, a ten też rozmazane robi... czy jakoś je wyostrzasz? i te ramki też fajne.