............. CHOCIAŻ
 ............. CHOCIAŻ   ......  przerabiam całkowicie dużą rabatę wzdłuż podjazdu
  ......  przerabiam całkowicie dużą rabatę wzdłuż podjazdu   więc będą duże zakupy
 więc będą duże zakupy   
   ..... już nie mogę się odczekać
 ..... już nie mogę się odczekać  
Madziu mam sporo jednorocznych czekających na swoje mieszkanko, które wciąż męczą się w małych doniczusiach..... są tam begonie, koleusy, pelargonie, plektrantus . Mój taras jest ubrany w kwiaty w gorących barwach...... żółć, pomarańcz, czerwień, bordo.... a wszystko w otoczeniu drewna i wikliny

bliższe glinianym wyrobom.
 bliższe glinianym wyrobom. 

u mnie też na razie część to plastiki, glinianych donic mam tylko kilka, część wiklinowych koszy,  a drewniane dopiero zamówione.... obawiam sie że na te zamówione u stolarza nie mogę liczyć....za długo to już trwa
 u mnie też na razie część to plastiki, glinianych donic mam tylko kilka, część wiklinowych koszy,  a drewniane dopiero zamówione.... obawiam sie że na te zamówione u stolarza nie mogę liczyć....za długo to już trwa   więc swoje plastiki będę powolutku zastępowała skrzyniami.... ale to niestety potrwa.... na pewno w tym sezonie nie uda mi się kupić wszystkich które bym chciała....
  więc swoje plastiki będę powolutku zastępowała skrzyniami.... ale to niestety potrwa.... na pewno w tym sezonie nie uda mi się kupić wszystkich które bym chciała....

nie wiem kiedy doczekam się takiego dużego jak Twój.
  nie wiem kiedy doczekam się takiego dużego jak Twój.