Ani się nie obejrzysz a będziesz je upychać w doniczki

nie ma ich lub nawet pąków?
  nie ma ich lub nawet pąków?
 Fakt, że moim roślinkom zafundowałam długie zimowanie, więc tak naprawdę dopiero zaczynają rosnąć, a pąków na razie ani śladu
 Fakt, że moim roślinkom zafundowałam długie zimowanie, więc tak naprawdę dopiero zaczynają rosnąć, a pąków na razie ani śladu   Tak więc aż wstyd się tutaj pokazywać
 Tak więc aż wstyd się tutaj pokazywać  

Niewiele w tym kierunku da się zrobić. U mnie pąków sporo ale zimno w nocy bardzo i ciemno w dzień... Dlatego kwiatów niewiele.paulaIRL napisał(a)
u mnie cisza

Oczywiście się podzielę, jeśli będzie czym. Wciąż jeszcze wszystko może się zdarzyć, a jak na razie kolejnych Gymno nie wysiewam. No i taki jeden Bandita się na nie już zasadziłleszek2 pisze:jak gymole podrosną a nie będziesz miała co z niemy zrobić
to się piszę na nich

Produkcja rozpoczęła się w odpowiednim czasie, bo zanim pąki dojrzeją to może warunki pogodowe ulegną polepszeniu
 Produkcja rozpoczęła się w odpowiednim czasie, bo zanim pąki dojrzeją to może warunki pogodowe ulegną polepszeniu  U mnie dużo wcześniej pokazały się pąki ale co z tego skoro kaktusy nie mają teraz okazji by przemienić je w kwiaty?
 U mnie dużo wcześniej pokazały się pąki ale co z tego skoro kaktusy nie mają teraz okazji by przemienić je w kwiaty?  U Ciebie bardzo fajna różnorodność. Będzie co u Ciebie podziwiać
 U Ciebie bardzo fajna różnorodność. Będzie co u Ciebie podziwiać 
 Pąkowa eksplozja
 Pąkowa eksplozja  
   Widzisz, po prostu czekały na odrobinę słonka i ciepła
 Widzisz, po prostu czekały na odrobinę słonka i ciepła 

Teraz tylko czekać na stabilną, ładną pogodę. Oby taka w ogóle nadeszła
  Teraz tylko czekać na stabilną, ładną pogodę. Oby taka w ogóle nadeszła