Jest ławeczka, a teraz każdy pyta o stoliczek
 , nie pamiętając, że mój przybytek ma 27 metrów kwadrat.

czy nie będzie już lata????
 czy nie będzie już lata????  

tymi kwiatami.Cudo.Słuchaj w supermarketach są ziemniaki nazywają się bataty-takie długie.Możesz kupić 1szt i pokroić tak jak się kroi ziemniaki do sadzenia z oczkami .Sadzisz do ziemi i za tydzień.Ci już wzejdzie.Rośnie szybko.A z tego też pobierz sobie sadzonki i do ziemi.Rośnie bardzo szybko całe lato.Te odmiany  drugie są też ładne z czerwonych batatów.Zapytaj w Piotr i Paweł,albo gdzieś indziej
  tymi kwiatami.Cudo.Słuchaj w supermarketach są ziemniaki nazywają się bataty-takie długie.Możesz kupić 1szt i pokroić tak jak się kroi ziemniaki do sadzenia z oczkami .Sadzisz do ziemi i za tydzień.Ci już wzejdzie.Rośnie szybko.A z tego też pobierz sobie sadzonki i do ziemi.Rośnie bardzo szybko całe lato.Te odmiany  drugie są też ładne z czerwonych batatów.Zapytaj w Piotr i Paweł,albo gdzieś indziej 

jestem pod wrażeniem
  jestem pod wrażeniem  

Cudne kompozycje w donicach porobiłaś , niesamowicie kolorowo , mimo złej aury
 Cudne kompozycje w donicach porobiłaś , niesamowicie kolorowo , mimo złej aury  a pokaż Nam się dokładniej na fotce , to zdjęcie ciekawe i trochę tajemnicze
  a pokaż Nam się dokładniej na fotce , to zdjęcie ciekawe i trochę tajemnicze 

Niebieskie krzesełko bardzo ładnie wygląda mimo że ja za niebieskim nie przepadam tu wygląda zachęcająco
 Niebieskie krzesełko bardzo ładnie wygląda mimo że ja za niebieskim nie przepadam tu wygląda zachęcająco    

Każdego ranka rozkopują zupełnie te kolorowe zrębki, ale najgorsze, że dziobią w doniczkach na schodach i codziennie ziemia jest rozsypana. Czy ja mam jakiegoś chochoła zbudować na to ptactwo?
 Każdego ranka rozkopują zupełnie te kolorowe zrębki, ale najgorsze, że dziobią w doniczkach na schodach i codziennie ziemia jest rozsypana. Czy ja mam jakiegoś chochoła zbudować na to ptactwo? 

cóż, z natura się nie wygra, u mnie pada właściwie cały czas, dziś zdążyłam wyjśc tylko na 20 minut na ogródek. I niestety będzie padać. Albo mi się wydaje, albo hortensja zawiązała pąk lub też pączuś
 cóż, z natura się nie wygra, u mnie pada właściwie cały czas, dziś zdążyłam wyjśc tylko na 20 minut na ogródek. I niestety będzie padać. Albo mi się wydaje, albo hortensja zawiązała pąk lub też pączuś  Czy w tym roku zakwitnie, nie wiem. A na pociechę zakupiłam lawendę, w końcu taką z długimi kwiatostanami jaką chyba ma Bożunia
 Czy w tym roku zakwitnie, nie wiem. A na pociechę zakupiłam lawendę, w końcu taką z długimi kwiatostanami jaką chyba ma Bożunia