Nieśmiało przedstawiam Mój ogródek -Mateusz
Witaj na forum, ładny ogródek i super zwierzaki. Pozdrawiam!!! 

Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
- polewski
- 10p - Początkujący
- Od: 17 sie 2007, o 10:45
Obiecane zdjęcia.Co do oczka tak naprawdę nie wiem ile ma litrów ,jest gotowe z formy. Jest w nim kilka ok.15 różnej wielkości karasi ozdobnych (nie które się jeszcze nie wybarwiły) aha i mały sukces w tym roku widziałem jak znosiły jaja, przeniosłem je do akwarium i ku mojemu zdziwieniu za tydzień zobaczyłem tycie tycie rybki , ale rosną wolno

oto Atosik, niestety nie miał humoru mi pozować

oto Atosik, niestety nie miał humoru mi pozować

Cudze ręce lekkie, ale nieużyteczne
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Miło spotkać na forum poukładanego młodego człowieka z lekkim "hyziem" na punkcie zwierząt i ogródka, witaj w naszej zielonej gromadziepolewski pisze:Mam też kurki i kaczuszki razem z babcią.

Ale tej jednej rzeczy nie rozumiem, wytłumacz mi to zdanie, które zacytowałam na górze postu, proszę. Czy trzymasz swoją babcię w kurniku? A może twoje kaczki nadal mają swoją babcię, czyli na podwórku spotyka się kilka pokoleń kaczek? Nie rozumiem

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- polewski
- 10p - Początkujący
- Od: 17 sie 2007, o 10:45
Bez Przesady ,nie taki znowu zadbany, w rzeczywistości wygląda nieco gorzej .wiadomo
Co do trawnika u mnie przy lesie ziemia licha, trawa nie chciała rosnąć wcale, szybko przesychała i w ogóle, dlatego jesienią wzieliśmy się z Tatą nawieźliśmy dwie wywrotki ziemi, rozgarneliśmy, ubiliśmy, posialiśmy trawę i od tej wiosny trawka nawet, nawet.
Co do trawnika u mnie przy lesie ziemia licha, trawa nie chciała rosnąć wcale, szybko przesychała i w ogóle, dlatego jesienią wzieliśmy się z Tatą nawieźliśmy dwie wywrotki ziemi, rozgarneliśmy, ubiliśmy, posialiśmy trawę i od tej wiosny trawka nawet, nawet.
Cudze ręce lekkie, ale nieużyteczne
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: