Czarny kociak uroczy, ja mam łaciaka. Wspieram nowy ogród i nowy wątek. Mam nadzieję że kiedyś też będziemy ekspertami w ogrodnictwie jak nasze koleżanki i koledzy z forum.

dziś odpoczywamy i przechadzamy się po /przyszłych/ rabatkach
  dziś odpoczywamy i przechadzamy się po /przyszłych/ rabatkach 

sobie powolutku i znalazłam się w Twoim ogródku
 sobie powolutku i znalazłam się w Twoim ogródku  .Witaj!  Podoba mi się
 .Witaj!  Podoba mi się   Twój  ogromny bukszpan....jakbys go jeszcze ładnie uformowała to była by niezła kula...
 Twój  ogromny bukszpan....jakbys go jeszcze ładnie uformowała to była by niezła kula... 

Graszki
 Graszki   taką oto gotową rabatkę. tzn. to zdjęcie rabatki Darczyńcy, ale..
 taką oto gotową rabatkę. tzn. to zdjęcie rabatki Darczyńcy, ale..

"dziękuję" to za mało
 "dziękuję" to za mało  

widzę w Tobie potencjał więc już teraz trzymam kciuki aby jak najszybciej było u Ciebie tak pięknie jak Ci wyobraźnia dyktuje ,mogę wpadać?? bardzo jestem ciekawa co dalej
 widzę w Tobie potencjał więc już teraz trzymam kciuki aby jak najszybciej było u Ciebie tak pięknie jak Ci wyobraźnia dyktuje ,mogę wpadać?? bardzo jestem ciekawa co dalej  

Coś dla mnie!!! Ja mam w domu trzech facetów i dla mnie ogródek to też superowa terapia (wierzcie mi, czasami ratuje moje zdrowe zmysły)...
 Coś dla mnie!!! Ja mam w domu trzech facetów i dla mnie ogródek to też superowa terapia (wierzcie mi, czasami ratuje moje zdrowe zmysły)... ,a rabatka z liliami- śliczna!
 ,a rabatka z liliami- śliczna!

zapraszam jak najczęściej.
  zapraszam jak najczęściej. a ten potencjał to maskuje się całkiem nieźle, bo ja jakoś go nie widzę
 a ten potencjał to maskuje się całkiem nieźle, bo ja jakoś go nie widzę   
  zielone pomaga stanąć na nogi
 zielone pomaga stanąć na nogi   

Ja dzisiaj zabierałam pod dach rośliny z doniczkami, te które nie przepadają za mokrym , bo breja w nich była.
  Ja dzisiaj zabierałam pod dach rośliny z doniczkami, te które nie przepadają za mokrym , bo breja w nich była. Z ciekawością będę zaglądała jak przemienia się twój ogródek
 Z ciekawością będę zaglądała jak przemienia się twój ogródek 

Domimika pisze:Przywędrowałam i jaZ ciekawością będę zaglądała jak przemienia się twój ogródek
 miło, miło
 miło, miło 

- wszystko się pięknie przyjmie i wody się nie onosisz, jak ja w te upały, kiedy sadziłam paprykę i pomidory
 - wszystko się pięknie przyjmie i wody się nie onosisz, jak ja w te upały, kiedy sadziłam paprykę i pomidory  A teraz wszystko się przyjmuje bez łaski
  A teraz wszystko się przyjmuje bez łaski  Łap każdą chwilę kiedy nie kapie z nieba, bo ponoć od piątku znowu ma lać..a jeszcze po drodze Święto.
 Łap każdą chwilę kiedy nie kapie z nieba, bo ponoć od piątku znowu ma lać..a jeszcze po drodze Święto.