Kochana, z tym nie ma absolutnie żadnego problemu! Wyślij adres na PW, a wyślę Ci cały karton siewek szałwii. Albo jeszcze lepiej jakiś obszerny osobisty bagażnik, to wypełnimy go po brzegi już kwitnącymi kępami
Ślicznie, kolorowo... masz szczęście, że wiosną nie mam czasu, bo bym nalot zrobiła.
To kalina ma takie wielkie pompony? W pierwszym momencie myślałam, że hortensja Ci zakwitła:)
Ja kalinę kupiłam w tym roku, mam nadzieję, że to będzie własnie taka kalina.
Witaj Ewo!
Imponujące kwiaty kaliny. Ja też mam kalinę drugi rok i w tym roku kwitnie. Może doczekam się choć jednego kwiatka? Bardzo podoba mi się u Ciebie rabatka cienista z paprociami i hostami niebieskimi.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
Witam Cię Ewciu strasznie długo kazałaś czekać na 3 część,z nudów się zalogowałem nie miałem co czytać więc wlazłem i zaczełem rozrabiać .Ślicznie jest u Ciebie ,jak widzę trawki i kwiatki.Mam u siebie kilka trawek i kwiatków,ale ogólnie jestem nastawiony na owoce,Areał mam trochę większy więc mogę sobie pozwolić na trochę więcej nasadzeń .Pozdrawiam