wisteria

pierwszy liliowiec i irys

-- 24 maja 2013, o 21:21 --
Bożykwiat biały i różowy

firletka smółka różowa i biała

kolejne serduszka

ciekawe jak dziś będzie z pogodą w nocy u nas sztab kryzysowy zapowiada ulewę i grad
  ciekawe jak dziś będzie z pogodą w nocy u nas sztab kryzysowy zapowiada ulewę i grad 

jak spod igły u Ciebie , wszystko pięknie rośnie tylko chwaściorków ani zielska nie moge dojrzec
  jak spod igły u Ciebie , wszystko pięknie rośnie tylko chwaściorków ani zielska nie moge dojrzec    
   . Powiedz mi jak nazywa sie ta roślinka na drugiej fotce taka czerwona?
U nas też , w internecie czytałam ale wiesz jak to jest z prognozami,ale jak przyszedł sms z naszego lokalnego centrum kryzysowego no to już zaczęłam myśleć o moich roślinach na działce ,oby się te gwałtowne ulewy nie sprawdziły,połamie mi kwiatycolli28 pisze:Ach te serduszkaciekawe jak dziś będzie z pogodą w nocy u nas sztab kryzysowy zapowiada ulewę i grad

niebieskawe pierzaste listki i czerwone kwiatki ? serduszkazuzola11 pisze:Dorciu wszystko superjak spod igły u Ciebie , wszystko pięknie rośnie tylko chwaściorków ani zielska nie moge dojrzec

Dicentra 'Burning Hearts'
 Dicentra 'Burning Hearts'

Ja byłam dzisiaj, mój M stwierdził ,że jutro ma padać ..co prawda długo nie byliśmy ,ale obchód zrobiłam ,kawę wypiłam ,parę roślin zmieniło miejsce , szkoda że znowu weekend kiepski pogodowo, w niedzielę z kolei Dzień Matki więc na działce nie popracujęcolli28 pisze:Dorcia no właśnie ja bym chyba umarła jak by mi deszczysko piwonie połamało ja tyle się do niech nagadałam żeby mi urosły a jutro chce jechać wsadzić następne kwiatuszki.

reklamacja została uznana teraz czekam przesyłkę bo ja reklamowałam
  reklamacja została uznana teraz czekam przesyłkę bo ja reklamowałam  

? prześliczny kolorek
 ? prześliczny kolorek 

, moi drodzy dzisiaj zimno,wietrznie i pochmurno ,zapowiadane ulewy nie sprawdziły się ,nie spadło ani kropelki,a rozmawialiśmy z M że skoro i tak sobota pogodowo brzydka to mogłoby popadać bo jest już bardzo sucho,dziś byłam u mojej mamy z zyczeniami z okazji jutrzejszego święta , grillowanie było w kurtkach a jedzenie w domu ..niestety , jutro ja świętuję i przyjmuję życzenia od moich dzieciaczków
 , moi drodzy dzisiaj zimno,wietrznie i pochmurno ,zapowiadane ulewy nie sprawdziły się ,nie spadło ani kropelki,a rozmawialiśmy z M że skoro i tak sobota pogodowo brzydka to mogłoby popadać bo jest już bardzo sucho,dziś byłam u mojej mamy z zyczeniami z okazji jutrzejszego święta , grillowanie było w kurtkach a jedzenie w domu ..niestety , jutro ja świętuję i przyjmuję życzenia od moich dzieciaczków   , będę teraz rzadszym gościem i na działce i na Fo -mam na myśli aktywne działania bo zaczynamy remont kuchni,miało być odnowienie ścian i podłogi a będzie totalna rewolucja
 , będę teraz rzadszym gościem i na działce i na Fo -mam na myśli aktywne działania bo zaczynamy remont kuchni,miało być odnowienie ścian i podłogi a będzie totalna rewolucja   miłej niedzieli Wam życzę
 miłej niedzieli Wam życzę i ja. W tak zagospodarowanym ogródku to chyba nic się nie stanie jak Cię nie będzie troszkę. Wracaj szybko i udanej rewolucji.
  i ja. W tak zagospodarowanym ogródku to chyba nic się nie stanie jak Cię nie będzie troszkę. Wracaj szybko i udanej rewolucji.