ale to powolutko się będzie działać,bez pośpiechu.Jak się czegoś nie uda zrobić w tym roku to za rok.
  ale to powolutko się będzie działać,bez pośpiechu.Jak się czegoś nie uda zrobić w tym roku to za rok.   
 A jak tam pogoda u Ciebie kochana?

, piękny okaz. Piwonie mają piękne kwiaty często porównywalne uroda do róż.
 , piękny okaz. Piwonie mają piękne kwiaty często porównywalne uroda do róż.
 dużo uroku jednak w sobie mają takie deszczowe zdjęcia...
  dużo uroku jednak w sobie mają takie deszczowe zdjęcia... zaszalała na całego w tym roku!!
  zaszalała na całego w tym roku!!

ale miałam więcej do oglądania - Reniu! robisz coraz piękniejsze zdjęcia
 ale miałam więcej do oglądania - Reniu! robisz coraz piękniejsze zdjęcia   

staram się hihi...
  staram się hihi...

Czy ta piwonia, to piwonia chińska Red Charm??
  Czy ta piwonia, to piwonia chińska Red Charm??

-dawno mnie u Ciebie nie było,a tu taka piękna Piwonia zakwita i Irys.Jaką masz pogodę?Pewnie tak jak wszyscy
 -dawno mnie u Ciebie nie było,a tu taka piękna Piwonia zakwita i Irys.Jaką masz pogodę?Pewnie tak jak wszyscy 

ależ proszę zapraszam,zapraszam!
   ależ proszę zapraszam,zapraszam! oj tam!
   oj tam! ale bodajże z tego co sie dowiedziała to jest - piwonia majowa...Tylko że biedactwo teraz męczy bardzo wiatr
 ale bodajże z tego co sie dowiedziała to jest - piwonia majowa...Tylko że biedactwo teraz męczy bardzo wiatr   
   ale takie białe pomponiki miała ...
  ale takie białe pomponiki miała ...
 została tylko jedna,która teraz właśnie kwitnie.
  została tylko jedna,która teraz właśnie kwitnie.   

to będzie dobrze.
  to będzie dobrze.

pogoda jest ...eee szkoda gadać!
  pogoda jest ...eee szkoda gadać!  
  Ja nie wiem czyżby mi tak ten rok szybko przeleciał ledwo zima się skończyła a wiosna zaczeła a już jesień mamy oj chyba za długo spałam
  Ja nie wiem czyżby mi tak ten rok szybko przeleciał ledwo zima się skończyła a wiosna zaczeła a już jesień mamy oj chyba za długo spałam   haaahaa
  haaahaa  może dadzą sobie radę...
 może dadzą sobie radę...