Iwonka..ale listki ma niczym Moringa...kurcze.. nie wiem czemu tak rośnie..???
Wezmę Aparat i kliknę swoją...zobaczysz listki...za kilka minut...będzie..
p.s. A może ma za mało światła??? I tak ją wyciąga....
Iwonko amorfa cieta wyglada o niebo lepiej niz jak ja zostawisz sama sobie wiec mozesz ja ciąć dowolnie
A moringa to z nasionka?????? Pewnie tak skoro Labka maczała w tym palce
Z nasion Izo, z nasion, bo ja podobnie jak Kasia, tylko ona zna nazwy swoich cudów, a ja już nie, bo wnuczek w nazwach pogrzebał , a amorfę, będę cięła, bo na duże rośliny miejsca nie mam
Ale mnie dołujecie-wszystkie dorabiaja się takich cudów z nasion a ja wszystkie nasiona zabijam .Ogólnie ja jakas lewa jestem-nasiona niet,szczepki niet...ech...
Już mnie trochę znasz, zawzięta jestem, albo ona albo ja , będę ciąć, ale najpierw pierwsze kwiatki muszę powąchać
Izunia, ja wsadzam i już za wiele się nie staram, bo jak roślinka nie chce u mnie być, to nic nie poradzę, a jak chce, to i rośnie
Iwonko oglądam, podczytuję i podziwiam jak wszystko się zmienia i nie tylko ale i relacje z wycieczek super bo piękne okolice pokazujesz piękne widoczki z tarasu na domku
Witaj Iwonko
Bardzo ciekawy pomysł z tarasem na dachu. Ładnie to wszystko wygląda. Murek z kamieni też uwielbiam ale nie mam niestety takiego dużego jak Ty.
Iwonka masz piękne widoczki, pracy też mnóstwo włożyłaś ta kalina to Xanthocarpum, ładnie pachną kwiaty i ma żółte owoce też ją mam, trochę ją obsiadły mszyce.
Witaj kochana piękne widoczki prezentujesz mam nadzieje że i ja nie długo usiądę na swoim tarasie podziwiając przepiękne widoczki i zaproszę cie wtedy na dobra kawę i serniczek lubisz sernik