Pięknie to wygląda
 Pięknie to wygląda  
 Teraz pomyślałam, że może zajrzałabyś do gajowej-prosiła o pomoc w rozpoznaniu różaneczników. Może Tobie sie uda?
 Ja niestety nie potrafię, za mało ich mam

Pięknie to wygląda
 Pięknie to wygląda  

Staram się prawie nie używać chemii w ogrodzie, ale chyba dam za wygraną i popryskam
  Staram się prawie nie używać chemii w ogrodzie, ale chyba dam za wygraną i popryskam   
  Twierdzę , że roślinki rosnące w grupie czują się najlepiej.... wytwarzają swoisty mikroklimat, który im odpowiada i wtedy rosną i kwitną najpiękniej
 Twierdzę , że roślinki rosnące w grupie czują się najlepiej.... wytwarzają swoisty mikroklimat, który im odpowiada i wtedy rosną i kwitną najpiękniej  

A jak będą wyglądały wśród tych wszystkich drzew
 A jak będą wyglądały wśród tych wszystkich drzew  

cieszę sie, że podoba Ci sie
  cieszę sie, że podoba Ci sie   
  Może z czasem dosadzisz sobie jeszcze ze 2 krzaczki, myślę, ze wtedy w grupie będzie im raźniej i będą chętniej kwitły
 Może z czasem dosadzisz sobie jeszcze ze 2 krzaczki, myślę, ze wtedy w grupie będzie im raźniej i będą chętniej kwitły   

Moje ulubione
 Moje ulubione   Wszystkie mi się podobają. Szczególnie pierwszym jestem zachwycona. Niestety takiego nie mam.
 Wszystkie mi się podobają. Szczególnie pierwszym jestem zachwycona. Niestety takiego nie mam. 

Iryski jakiw ładne kolory,ja swoich mam kilka,ale chętnie oglądam je u innych
  Iryski jakiw ładne kolory,ja swoich mam kilka,ale chętnie oglądam je u innych 

Fajnie będzie jeśli uda Ci się wcisnąć azalkę, to przepiękny krzew, wiosną on będzie zdobił, później zastąpią go różyczki
 Fajnie będzie jeśli uda Ci się wcisnąć azalkę, to przepiękny krzew, wiosną on będzie zdobił, później zastąpią go różyczki