ja też miałam takiego zielonego falka jak kupowałam a teraz jak już postał miesiąc to zmienił kolor na zupełnie jaśniejszy
  ja też miałam takiego zielonego falka jak kupowałam a teraz jak już postał miesiąc to zmienił kolor na zupełnie jaśniejszy  

a do cierpliwych ludzi nie należę
  a do cierpliwych ludzi nie należę   

Listek jest, korzonki, może pędzik?
 Listek jest, korzonki, może pędzik?   
  Justa
 Justa 
  Ciekawie musi to wyglądać jak jedne kwiaty ma bardziej kremowe, a inne bardziej żółte
 Ciekawie musi to wyglądać jak jedne kwiaty ma bardziej kremowe, a inne bardziej żółte   Masz 2 kolorki w jednym storczyku
 Masz 2 kolorki w jednym storczyku   U mnie jak na razie żaden tak się nie przebarwia.
 U mnie jak na razie żaden tak się nie przebarwia. 

Na razie nie mogę podziwiać różnokolorowych kwiatów, bo są tylko dwa
 Na razie nie mogę podziwiać różnokolorowych kwiatów, bo są tylko dwa   Ale czas pokaże
  Ale czas pokaże   

bo planowałam wydać tylko 19,99zł a nie 29,99
 bo planowałam wydać tylko 19,99zł a nie 29,99   Zaczekam jeszcze co pojawi się w Netto
 Zaczekam jeszcze co pojawi się w Netto   I najwyżej wrócę po herbacianego jak jeszcze będzie
 I najwyżej wrócę po herbacianego jak jeszcze będzie   bo został ukryty
 bo został ukryty   aczkolwiek wydawało mi się, że coś w nim grasowało...
 aczkolwiek wydawało mi się, że coś w nim grasowało...   

Prezentuje się tak:
 Prezentuje się tak: 

Wracaj po niego dziewczyno, bo grzeszysz!
 Wracaj po niego dziewczyno, bo grzeszysz!  Herbacianego mam niemal identycznego i kocham go za ten kolor
 Herbacianego mam niemal identycznego i kocham go za ten kolor 

Najwyżej się wrócę, a jak nie będzie to będzie ból
 Najwyżej się wrócę, a jak nie będzie to będzie ból  

Przepiękna
 Przepiękna  

Dufin pisze:a na jakiej tablicy?
tego różowego piegusa wzięłabym bez zastanowienia!Wracaj po niego dziewczyno, bo grzeszysz!
Herbacianego mam niemal identycznego i kocham go za ten kolor

Ja na razie omijam Biedronki, Lidle, itp. szerokim łukiem, bo może się to źle skończyć
 Ja na razie omijam Biedronki, Lidle, itp. szerokim łukiem, bo może się to źle skończyć  Pewnie po Dniu Matki będą przeceny, a wtedy może uda Ci się coś upolować o wiele taniej i może będziesz mogła sobie kupić dwa w cenie jednego
 Pewnie po Dniu Matki będą przeceny, a wtedy może uda Ci się coś upolować o wiele taniej i może będziesz mogła sobie kupić dwa w cenie jednego   Gdybym miała wybierać, to z tych dwóch chyba wybrałabym tego różowego pieguska, warżkę ma faktycznie niesamowitą...
  Gdybym miała wybierać, to z tych dwóch chyba wybrałabym tego różowego pieguska, warżkę ma faktycznie niesamowitą... 
 Białe moim zdaniem chyba najlepiej się prezentują
 Białe moim zdaniem chyba najlepiej się prezentują